Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 7.5% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Sint23
Inspiratie

6 tips om een fijne werkplek te creëren

6 tips om een fijne werkplek te creëren

Als er een plek in huis 'fijn' moet zijn, dan is het wel de werkplek! Je brengt er tenslotte heel wat tijd door en het is een plek die inspirerend moet zijn. Maar hoe creëer je nou een goede werkplek die ook nog een beetje sfeer heeft? Daar gaan we het vandaag over hebben!

6 tips onder elkaar die jou helpen om een heerlijke plek te creëren waar je ongestoord lekker door kunt werken. En natuurlijk hebben we onderaan de pagina weer een aantal items staan die je kunt shoppen!

1. Zorg voor voldoende natuurlijk daglicht

Eigenlijk is natuurlijk daglicht in heel het huis belangrijk. Maar vooral op een werkplek is dit noodzakelijk. Hoe meer daglicht, hoe beter je kunt werken. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die werken op een plek met veel daglicht langer slapen, meer bewegen en een hogere kwaliteit van leven hebben. Dat klinkt goed!

Creëer een fijne werkplek
Bron: Goldwire

2. Zorg ervoor dat je naar buiten kunt kijken

Uitzicht is net zo belangrijk als daglicht. Want hoe heerlijk is het om af en toe even naar buiten te kunnen kijken tijdens het werken. Een stuk inspirerender dan een saaie kale muur.

werkplekBron: zpotrzebypiekna.pl

3. Gebruik leuke accessoires

Een werkplek hoeft niet altijd zo serieus te zijn. Maak gebruik van leuke accessoires die de boel een beetje opvrolijken! Je kunt bijvoorbeeld ook denken aan mooie notitieboekjes, een leuke kalender of een bureauplanner met een grappig printje. werkplekBron: Bijkimenmilainhuis via HomeDeco Binnenkijken

4. Houd je bureau schoon en opgeruimd

Het is algemeen bekend dat werken aan een schoon en opgeruimd bureau veel productiever is. Laat bijvoorbeeld geen pennen en potloden rondslingeren maar doe ze in een pennenbakje en ruim dingen op wanneer je ze niet meer nodig hebt. Je zult merken dat een opgeruimd bureau veel prettiger is om aan te werken.

Creëer een fijne werkplek
Bron: Decor8

5. Voeg veel groen toe

Én het ziet er geweldig uit, én het is beter voor het werkklimaat. Win-win! Planten verbeteren de sfeer en akoestiek in een ruimte. Daarnaast zijn planten nog steeds helemaal hot; een trendy werkplek dus!

werkplekBron: Washplate via HomeDeco Binnenkijken

6. Wees een beetje creatief

Vaak zijn werkplekken en kantoren een beetje saai en inspiratieloos. Er wordt bijna geen kleur gebruikt, laat staan dat er gekeken wordt naar de laatste trends. Jij kunt dat anders doen! Wees een beetje creatief. Houdt de basis rustig maar speel met verschillende kleuraccenten, trendy materialen of creëer bijvoorbeeld een inspiratiewand! Bekijk hier de mooiste inspiratiewanden voor op kantoor!

Creëer een fijne werkplek
Bron: Apartment Therapy

Cadeaus onder de €20,- 🎁

Cadeaus onder de €20,- 🎁

Ben je op zoek naar geweldige cadeau-ideeën voor de feestdagen, maar wil je niet te veel uitgeven? Geen probleem! In onze nieuwste blogpost hebben we een fantastische lijst samengesteld met leuke cadeaus onder de 20 euro. Of je nu iets zoekt voor je familie, vrienden of collega's, we hebben voor ...

meer...