Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

6 tips om een fijne werkplek te creëren

6 tips om een fijne werkplek te creëren

Als er een plek in huis 'fijn' moet zijn, dan is het wel de werkplek! Je brengt er tenslotte heel wat tijd door en het is een plek die inspirerend moet zijn. Maar hoe creëer je nou een goede werkplek die ook nog een beetje sfeer heeft? Daar gaan we het vandaag over hebben!

6 tips onder elkaar die jou helpen om een heerlijke plek te creëren waar je ongestoord lekker door kunt werken. En natuurlijk hebben we onderaan de pagina weer een aantal items staan die je kunt shoppen!

1. Zorg voor voldoende natuurlijk daglicht

Eigenlijk is natuurlijk daglicht in heel het huis belangrijk. Maar vooral op een werkplek is dit noodzakelijk. Hoe meer daglicht, hoe beter je kunt werken. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die werken op een plek met veel daglicht langer slapen, meer bewegen en een hogere kwaliteit van leven hebben. Dat klinkt goed!

Creëer een fijne werkplek
Bron: Goldwire

2. Zorg ervoor dat je naar buiten kunt kijken

Uitzicht is net zo belangrijk als daglicht. Want hoe heerlijk is het om af en toe even naar buiten te kunnen kijken tijdens het werken. Een stuk inspirerender dan een saaie kale muur.

werkplekBron: zpotrzebypiekna.pl

3. Gebruik leuke accessoires

Een werkplek hoeft niet altijd zo serieus te zijn. Maak gebruik van leuke accessoires die de boel een beetje opvrolijken! Je kunt bijvoorbeeld ook denken aan mooie notitieboekjes, een leuke kalender of een bureauplanner met een grappig printje. werkplekBron: Bijkimenmilainhuis via HomeDeco Binnenkijken

4. Houd je bureau schoon en opgeruimd

Het is algemeen bekend dat werken aan een schoon en opgeruimd bureau veel productiever is. Laat bijvoorbeeld geen pennen en potloden rondslingeren maar doe ze in een pennenbakje en ruim dingen op wanneer je ze niet meer nodig hebt. Je zult merken dat een opgeruimd bureau veel prettiger is om aan te werken.

Creëer een fijne werkplek
Bron: Decor8

5. Voeg veel groen toe

Én het ziet er geweldig uit, én het is beter voor het werkklimaat. Win-win! Planten verbeteren de sfeer en akoestiek in een ruimte. Daarnaast zijn planten nog steeds helemaal hot; een trendy werkplek dus!

werkplekBron: Washplate via HomeDeco Binnenkijken

6. Wees een beetje creatief

Vaak zijn werkplekken en kantoren een beetje saai en inspiratieloos. Er wordt bijna geen kleur gebruikt, laat staan dat er gekeken wordt naar de laatste trends. Jij kunt dat anders doen! Wees een beetje creatief. Houdt de basis rustig maar speel met verschillende kleuraccenten, trendy materialen of creëer bijvoorbeeld een inspiratiewand! Bekijk hier de mooiste inspiratiewanden voor op kantoor!

Creëer een fijne werkplek
Bron: Apartment Therapy

 
 
Budget shopping

Budget shopping: betaalbare items voor jouw (studenten)kamer

geschreven door Marie-Louise
Budget shopping: betaalbare items voor jouw (studenten)kamer

Wie denkt dat een studentenkamer stijlvol inrichten geen optie is vanwege het budget, heeft het goed mis. Ook interieurliefhebbers die nog student zijn en op 15m² wonen, kunnen losgaan op stylinggebied! Wij laten het je zien: onder het motto 'wie niet sterk is, moet slim zijn', hebben wij betaalb...

meer...