Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Baby & Kind

6x de leukste speelhoekjes voor kinderen uit onze Binnenkijkers

geschreven door Julia
6x de leukste speelhoekjes voor kinderen uit onze Binnenkijkers

Omdat het weer wat minder mooi is, zitten we wat meer binnen. De kinderen blijven met dit regenachtige weer ook liever binnen spelen. Hiervoor is een speelhoekje ideaal. Dat is hun eigen plekje in huis waar ze kunnen spelen of gewoon lekker kunnen zitten. Wil je er één bij jou thuis creëren of wil je de speelhoek veranderen? In dit artikel zet ik de leukste speelhoekjes uit de Binnenkijkers op een rij.

Speelkeuken

Eén van de meestvoorkomende dingen in een speelhoek is een speelkeuken. Kinderen kunnen hier jarenlang plezier van hebben, vooral van de wat grotere speelkeukens. Een speelkeuken gaat namelijk lang mee, maar is ook voor veel leeftijden geschikt. Veel speelkeukens zijn van hout (en niet van plastic) gemaakt, waardoor ze duurzaam en beter voor het milieu zijn. Als je kind erop uitgekeken is, kun je wat nieuwe kookspulletjes aanschaffen. Hierdoor zorg je voor wat variatie.

speelhoek met kinderkeukentjeBron: hoff_van_saar via HomeDeco Binnenkijken

speelhoekBron: wonenbydjo via HomeDeco Binnenkijken

Tafeltje met stoeltjes

Wat je ook veel ziet in speelhoekjes is een speeltafel. Een voordeel hierbij is dat je er vaak makkelijk opbergruimte bij kunt creëren voor speelgoed. Als je de tafel tegen de muur zet, kun je de muur erachter ook leuk aankleden. Bijvoorbeeld met een krijtbord, een leuk behangetje of zoals hieronder gewoon met tape!

speelhoekBron: interieur_huisjekant via HomeDeco Binnenkijken

speelhoekBron: washplate via HomeDeco Binnenkijken

Lekker zitten

Tot slot kan je ook een plekje maken waar je kinderen lekker kunnen zitten. Hiervoor heb je veel verschillende mogelijkheden. Hieronder is bijvoorbeeld een matras neergelegd, maar je kunt ook denken aan een zitzak, een kinderbankje, wat kussens bij elkaar of zelfs een hangstoel. Ook leuk voor voor een zitplekje is een tipi. Deze kun je in de zomer eventueel ook buiten zetten.

speelhoekBron: soohme_ via HomeDeco Binnenkijken

speelhoekBron: mamalotje via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Kindervermaak voor in de tuin
-Het leukste behang voor in de kinderkamer
-Van kinderkamer naar stoere tienerkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...