Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

8 chique stylingtips om je interieur winterklaar te maken

geschreven door Rosa
8 chique stylingtips om je interieur winterklaar te maken

De winter is weer in aantocht, het perfecte excuus om je interieur weer iets te veranderen. In de winter maak je je huis toch iets knusser, gezelliger en warmer. Met deze tips maak je je interieur niet alleen winterklaar, maar ook een stukje chiquer.

1. Speel met patroontjes

Door donkere patroontjes toe te voegen aan je interieur, maak je iedere ruimte net iets spannender. Denk aan een donkere bloemenprint, verschillende printjes op de sierkussens of als je wat meer lef hebt, ga voor een chique panterprint.


Bron: Red

2. Warme kleuren

Voeg meer warme kleuren toe aan je interieur. Het klinkt heel logisch, maar toch hebben veel mensen zowel in de zomer als in de winter hetzelfde kleurenpalet in huis. Denk bij een winters kleurenpalet aan bordeauxrood, donkergroen of aardetinten zoals bruin en oranje. Maar ook 'oude' kleuren zoals oudroze of oudblauw staan warm in een winters interieur.


Bron: Ikea

3. faux fur en vachtjes

Dit is misschien wel de simpelste tip. Door (nep)bont toe te voegen aan je interieur maak je de ruimte in één klap klaar voor de winter. De dierenvachtjes staan niet alleen chique, maar zijn ook functioneel doordat ze heerlijk warm zijn. Gooi ze over stoelen, banken of je bed heen. Simpel maar effectief.


Bron: Lene Samsø

4. Donkere lampen(kapjes)

Door je lichte lampenkampjes te vervangen voor donkere varianten, wordt het licht dat de lamp afgeeft iets warmer en oogt het geheel meteen iets winterser.


Bron: Freja Styling

5. Gouden details

Goud in het interieur geeft automatisch een hoop warmte af. Door gouden details toe te voegen zoals een gouden spiegel, kandelaars of fotolijstjes krijgt je interieur een hele upgrade. Het oogt chiquer, warmer en bovendien een stuk rijker.


Bron: Dezignable

6. Overlappende vloerkleden

In de winter trek je laagjes kleding aan, waarom zou je niet hetzelfde doen met vloerkleden? Overlappende vloerkleden geven een grappige knipoog aan je interieur en staat erg chique.


Bron: Amberinteriordesign

7. Fluweelzacht

We hebben het al eerder gezegd, maar fluweel in het interieur is hot! Helemaal doordat het een fijne zachte stof is, en dus lekker comfortabel is in de koude wintermaanden.


Bron: Camille styles

8. Donkere, zware gordijnen

Een andere, simpele manier om je huis naar de winter te stylen, is door de gordijnen te verwisselen met donkere, zware varianten. Dit brengt warmte in huis, houdt de kou beter buiten én het staat ontzettend chique.
Bron: Decoholic

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...