Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Inspiratie

8x de mooiste moderne woonkamers

geschreven door Rosa
8x de mooiste moderne woonkamers

De moderne woonstijl wordt langzaam maar zeker steeds populairder. Instagram en Pinterest staan vol met deze woonstijl. Dit is ook niet zo gek, omdat je bij deze stijl alle kanten op kan gaan. Houdt je van opvallende kleurtjes? Of juist van neutrale tinten? Alles kan bij een modern interieur. De basis is strak, minimalistisch en natuurlijke materialen. Deze kenmerken worden aangevuld met jouw persoonlijke smaak. Denk aan een blauwe bank, zwarte kozijnen of een opvallend vloerkleed.

Wil je graag een modern interieur maar weet je nog niet hoe je dit moet aanpakken? Ik heb 8 totaal verschillende, moderne woonkamers voor je geselecteerd zodat je genoeg inspiratie kan opdoen voor jouw eigen interieur. Kijk je mee?

Bron: The ultra line

Bron: Decoholic

Bron: Decoholic

Bron: Me and my Bentley

Bron: Home designing

Bron: Mad about the house

Bron: Casa Clorofilia

Bron: Alena Bulataya

 
 

Eerste huis gekocht? Vermijd deze 5 veelgemaakte decoratiefouten

geschreven door Julia
Eerste huis gekocht? Vermijd deze 5 veelgemaakte decoratiefouten

Wanneer je je eerste huis koopt is één van de leukste dingen natuurlijk het inrichten ervan. Hoe leuk het ook is, kleine decoratiefoutjes liggen op de loer. Om ervoor te zorgen dat het inrichten van jouw nieuwe huis vlekkeloos verloopt, vertel ik in deze blog over de 5 veelgemaakte fouten die je ...

meer...