Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

8x de mooiste moderne woonkamers

geschreven door Rosa
8x de mooiste moderne woonkamers

De moderne woonstijl wordt langzaam maar zeker steeds populairder. Instagram en Pinterest staan vol met deze woonstijl. Dit is ook niet zo gek, omdat je bij deze stijl alle kanten op kan gaan. Houdt je van opvallende kleurtjes? Of juist van neutrale tinten? Alles kan bij een modern interieur. De basis is strak, minimalistisch en natuurlijke materialen. Deze kenmerken worden aangevuld met jouw persoonlijke smaak. Denk aan een blauwe bank, zwarte kozijnen of een opvallend vloerkleed.

Wil je graag een modern interieur maar weet je nog niet hoe je dit moet aanpakken? Ik heb 8 totaal verschillende, moderne woonkamers voor je geselecteerd zodat je genoeg inspiratie kan opdoen voor jouw eigen interieur. Kijk je mee?

Bron: The ultra line

Bron: Decoholic

Bron: Decoholic

Bron: Me and my Bentley

Bron: Home designing

Bron: Mad about the house

Bron: Casa Clorofilia

Bron: Alena Bulataya

 
 
Planten

Dit zijn de kamerplanten die in de zon kunnen staan

geschreven door Maartje
Dit zijn de kamerplanten die in de zon kunnen staan

Iedere plant heeft andere verzorging nodig. De ene moet je meer water geven dan de andere. En sommige planten houden er wel van om lekker in het zonnetje gezet te worden, maar lang niet allemaal. Wanneer je een plant in de zon zet die er niet zo goed tegen kan, zul je dit vrij snel zien. De randj...

meer...