Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Back to the seventies

geschreven door Rosa
Back to the seventies

We zien de invloeden van de seventies de laatste tijd steeds meer terug in het modebeeld. Denk aan flared jeans, fedora hoedjes, prints en de hakken met plateauzolen. De seventies inspireren niet langer alleen de modeontwerpers, ook de interieurontwerpers beginnen eraan te geloven. Langzamerhand zien we de jaren '70 ook steeds meer terugkomen in het interieur. Retro is hipper dan ooit te voren! Wij hebben 3 tips samengesteld om het jaren '70 gevoel in huis te halen.

1. Kies voor kleur

Het eerste waar wij aan denken bij de jaren '70 is kleur! Bij deze trend vullen rijke, felle kleuren je huiskamer. Naast de typerende oranje- en bruintinten kun je natuurlijk ook gaan voor compleet andere kleuren zoals geel, blauw of groen!

Bron: Trendland

2. Geometrische prints

De seventies is een schreeuwerige periode! In deze periode hadden zij nog nooit van less is more gehoord! Je kunt dus helemaal losgaan met geometrische printjes; behang, accessoires, lampen.. alles mag opvallen!

Bron: My attic

3. Meubels op pootjes

Als je je interieur helemaal retro-proof wilt maken, kies dan voor meubels op pootjes. In een echte seventies-woning staat alles op houten pootjes; zowel banken en stoelen als kastjes ;).

Bron: Turbulences deco

Vind je de seventies trend te heftig? Je kunt natuurlijk ook deze trend met mate in huis halen. Denk aan een neutrale bank op pootjes, een ronde salontafel en gekleurde accessoires.

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...