Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Badkamer

Badkamer idee: happy tegels

geschreven door Tessa
Badkamer idee: happy tegels

Rust in huis is belangrijk. Zeker in ruimtes als de badkamer. Dé plek voor jouw me-time momentjes. Maar om de badkamer hierom maar helemaal in één saaie witte kleur te houden, daar worden we niet veel blijer van. Nee, dat concept kennen we inmiddels al wel. Veel leuker is om je badkamer een frisse look te geven met een frivole happy tegel!

Happy tegel? Wat bedoel je daar precies mee? Nou, zoals ik zeg; een vrolijke gekleurde tegel. Voor over een hele muur, een randje boven het bad of een strook boven het toilet. Tegels met een print, effen of geplaatst in een patroon. Alles kan! Met een happy tegel geef je jouw badkamer een frisse en unieke uitstraling.

Zie jij zo'n happy tegel wel zitten? Scroll dan gauw verder, en laat je inspireren door deze Pinterest-finds!

Strak in de lak
Vind jij het idee van een drukke print niet zo tof voor in de badkamer? Ga dan voor een veiligere optie. Kies een tegel in een effen kleur naar jouw smaak. En geef het een unieke twist door te gaan voor een variant met een mooie glans.

Badkamertegels grijs glans Bron: Studio Black

Lekker oubollig
De tegels op de volgende foto zullen sommigen misschien wel herinneren aan de badkamer bij je opa & oma thuis. Bij anderen zal het hart gelijk sneller gaan kloppen. Ben jij een echte fan van vintage en brocante? Dan is een oubollig tegeltje als deze een perfecte uitkomst voor jou.

Badkamertegels met dieren en bloemen Bron: Emily Senior via Domino

Mozaïek
Je hebt het vast weleens zelf gedaan: mozaïeken. Wat toen ook al leuk was en nu nog steeds leuk is, is natuurlijk die vrijheid om alles te kunnen maken wat je zelf wilt. Met de mozaïeksteentjes kun je letterlijk alle kanten op. Ben jij een echte creatieveling? Dan is dit wellicht een optie voor jou.

Vrolijke gele keuken Bron: Curbed

Retro Roze
Doe jij altijd precies waar je zelf zin in hebt? En houd je wel van een beetje een brutaal interieur? Dan is de retro look misschien wel wat voor jouw badkamer. Of je nu gaat voor hot-pink, mintgroen, lichtgeel of babyblauw. Met felle vierkante tegeltjes als op de foto hieronder begin je jouw dag sowieso goed!

roze badkamer Bron: 2LG Studio

Mix & Match
Heb jij moeite met kiezen? Kies dan gewoon niet! Mix en match verschillende stijlen met elkaar zoals hieronder, waar een geprinte mediterraanse tegel is gematcht met een helderblauwe smalle tegel.

Vrolijke gele keuken Bron: Jungalow

Zie ook:
-5 veelgemaakte fouten bij het organiseren van de badkamer
-Verwen jezelf met verzorgingsproducten (zonder te veel geld uit te geven)
-12x de meest stijlvolle wasmanden voor in de badkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...