Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Badkamer

6 badkamertrends voor 2018

geschreven door Julia
6 badkamertrends voor 2018

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends. Het afgelopen jaar zagen we verschillende trends voorbijkomen voor de badkamer. Zo werden er koperen en zwarte details verwerkt in de badkamer, kozen steeds meer mensen voor behang en was ook beton een geliefde afwerking. Vandaag ga ik in op de trends van dit jaar. Ik bespreek er zes. Zelf ben ik wel fan van nummer drie!

1. Zwart

Deze eerste trend verbaast mij eigenlijk niet. In de keuken is deze trend al volop te zien en we gaan zwart ook steeds vaker zien in de badkamer. Waar het het afgelopen jaar bij zwarte accenten bleef, zie je nu steeds meer badkamers waarbij de hele ruimte zwart is.

Bron: homeadore

2. Marmer

Marmer heeft een grote rol gespeeld in de afgelopen tijd. Toegepast in de badkamer zorgt dit materiaal voor een superluxe uitstraling. Je kunt het zoveel doorvoeren als je zelf wilt. In enkel accessoires, het bad of echt de hele badkamer. Tijdloos en stijlvol!

Bron: hortonandco

3. Opvallende spiegels

Een badkamer is vaak rechttoe-rechtaan. Een spiegel in een aparte vorm kan het geheel wat speelser maken en de rechte lijnen breken. We zagen het afgelopen jaar al veel ronde spiegels, maar ik verwacht dat er dit jaar nog veel meer vormen bijkomen. In plaats van één grote spiegel, gaan we vaker twee kleinere naast elkaar zien.

Bron: hello-hello

4. Retro tegels

Wat we ook terug gaan zien zijn de kleine vierkante tegels die in de jaren 60 en 70 veel toegepast werden in de badkamer. Misschien heb je nog wel een badkamer uit die tijd. Dan is 'ie weer helemaal in!

Bron: elledecoration

5. Kleuren en patronen

Lange tijd hebben we kleur en patronen vermeden in de badkamer. Maar langzaamaan zien we dit veranderen en durven mensen gewaagde kleuren en patronen te verwerken in de badkamer. Gekleurde tegels op de vloer, de muren of allebei! De patronen lopen uiteen van geometrisch tot mediterraans.

Bron: houseandgarden

6. Warme texturen

Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld terra cotta tegels. De badkamer is er om te relaxen dus we willen weg van de koude en klinische sfeer.

Bron: welke

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...