Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Tuin

Inspiratie: bamboe bohemian schutting

geschreven door Lynn
Inspiratie: bamboe bohemian schutting

In de tuin kan je gezellig samen eten, zonnen met een boekje of je handen vies maken in de moestuin. Het is wel zo lekker als je dit kan doen zonder glurende buren. Een schutting is hier de perfecte oplossing voor! Met een bamboeschutting droom je weg in een tuin vol tropische vakantiesferen. Plaats een hele bamboeschutting of ga aan de slag met een bamboemat. Een mat kun je ook aan het balkon bevestigen of gebruiken om verschillende hoekjes te creëren. Daarnaast gaat bamboe wel 15 tot 20 jaar mee! Doe nu inspiratie op voor jouw eigen bamboe bohemian tuin.

bamboe-mat-tegen-muur-tuinBron: Wonen_en_meer_bij_veer via HomeDeco Binnenkijken

Zachte kleuren

In de bohemian tuin spelen we met natuurlijke materialen waarbij de bamboe er al één van is. Combineer deze met een mooie mix van zachte kleuren, prints en texturen. De accessoires samen met bijzondere vondsten staan in deze stijl centraal. In deze tuin hoef je niet ‘binnen de lijntjes’ te kleuren.

bamboe-schutting-bohemian-tuinBron: Huizejolie via HomeDeco Binnenkijken




 

Stoer en grof

Als je voor een stoere industriële tuin wilt gaan, is ook bamboe wat voor jou. Maak gebruik van een donkere kleur bamboe en combineer dit met grove materialen. Veel planten en kleuren zoals saliegroen en matzwart passen goed in deze tuin. Geef de tuin wat comfort door fijne zitplekken te creëren met grote kussens. Denk hierbij aan een DIY-paletbank!

bamboe-schutting-stoer-tuinBron: Annemsiegers via HomeDeco Binnenkijken




 

Hoe bevestig je een bamboemat?

Een bamboemat kun je prima aan je al bestaande schutting bevestigen. Als je handig bent kun je dit zelf doen met schroeven of sluitringen. Schroef altijd tussen de bamboe strips door zodat ze niet gaan splijten. Op een balkonreling bevestig je de bamboe met tie-wraps, touw of binddraadjes. Een hele makkelijke klus waar je jaren plezier van hebt.

bamboe-mat-balkon-tuinBron: Wonen_en_meer_bij_veer via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- 5x ideeën om de schutting op te fleuren
- 10x stijlvolle tuinen vanuit onze Binnenkijkers
- Decoratie voor in jouw lente tuin

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...