Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Binnenkijken

Binnenkijken in dit prachtige strandhuis

geschreven door Beau
Binnenkijken in dit prachtige strandhuis

Wat is er met deze temperaturen beter dan een binnenkijker waarvan het zomerse gevoel alleen maar groter wordt? Voor de binnenkijker van deze week heb ik een hotel met maarliefst 90 kamers uitgekozen. Het hotel staat op het mooie Griekse eiland Rhodos. Het nieuwe boutique-hotel is op korte loopafstand van de schitterende Egeïsche Zee en brengt de traditionele Griekse architectuur mooi samen met de moderne stijl.

Met het doel om het hotel in te richten naar een ontspannende leefstijl, gezellige atmosfeer en interieurs geïnspireerd door reizen over de hele wereld is interieurstyliste Anabell Kutucu naar mijn mening goed geslaagd. Vintage items en handgemaakte objecten creëren een frisse en kleurrijke ambiance. Met accenten van stenen muren, houten decks, geweven rieten poefjes, retro 'wire chairs' en ruw katoen is dit hotel helemaal stylish! Zou jij hier ook wel een tijdje vakantie willen vieren?















Bron: Annabell Kutucu

Interieurdesign en styling: Annabell Kutucu & Michael Schickinger
Architectuur: Vana Pernari
Fotografie: Georg Roske

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...