Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND 
  • Shop bij 200+ winkels en merken op één plek
Kerst

Binnenkijken in een huis met originele kerstdecoratie

Binnenkijken in een huis met originele kerstdecoratie

Is jouw huis al helemaal in de kerstsfeer? Of heb je de versiering nog niet aangebracht omdat je nog niet genoeg inspiratie hebt? Als dit laatst het geval is, gaat het na deze blog helemaal goedkomen! Vandaag gaan we namelijk binnenkijken in een huis waar de kerstdecoratie op en top in orde is. Het huis is van een Duitse blogger genaamd Christel. Naast dat ze kant-en-klare kerstdecoratie heeft gebruikt, heeft ze ook veel dingen zelfgemaakt en dat ziet er super sfeervol uit. Zij laat zien dat je niet per se een kerstboom nodig hebt om in de kerstsfeer te komen en dat je met de spullen die je al in huis hebt een aardig eind kunt komen. Kijk mee!

eetkamer kerstdecoratie

kerstdecoratie

Vind jij het niet zo nodig om een kerstboom in huis neer te zetten of heb je er te weinig plek voor? Je hoeft natuurlijk niet een hele kerstboom neer te zetten, je kunt ook her en der dennentakken ophangen of neerleggen. Dit zorgt voor een echte kerstsfeer. Op de foto hierboven is heel subtiel gebruik gemaakt van een dennentak en om het nog iets meer aan te kleden hangen er sterretjes aan.

eettafel kerstdecoratie

eettafel kerstdecoratie

Ook erg sfeervol zijn de takken met lampjes die boven de tafel opgehangen zijn. Dit geeft bijna het gevoel dat je in een winters bos bent beland. Deze decoratie is supermakkelijk te maken. Op de achtergrond is ook nog een tak te zien waar sterren aan hangen. Je kunt hier natuurlijk van alles aan ophangen, ook kerstballen bijvoorbeeld.

eettafel kerstdecoratie

salontafel kerstdecoratie

Grote kans dat je een aantal van de dingen hierboven op de foto al in huis hebt. Met een mooi dienblad, wat kaarsen en winterse dingen uit de natuur maak je in een handomdraai een leuk decoratiestuk.

woonkamer kerstdecoratie

woonkamer kerstdecoratie Bron: pomponetti

Tot slot dit oude kozijn met lampjes. Hoe gaaf is dit? Lampjes worden meestal in de kerstboom gehangen, maar als je een origineel accessoire in huis hebt kan het juist leuk zijn om daar je lampjes aan te hangen.

Zie ook:
-10x inspiratie voor een Scandinavische kerstsfeer
-26x stylitsch kerstdecoratie
-Dit zijn de leukste alternatieve kerstbomen

 
 
Werkplek

20x spullen voor de perfecte werkplek

geschreven door zuen
20x spullen voor de perfecte werkplek

De één vindt thuiswerken fijner dan de ander. Vaak wordt een werkplek niet optimaal benut en dat is zonde. Door het aanschaffen van van bepaalde (kleine) spullen kun je al gauw een fijnere werksfeer creëren. Iets wat je zeker nodig hebt in deze tijd! Ben jij benieuwd naar spullen die jouw werkple...

meer...