Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Binnenkijken in het lichte interieur van Mamalotje
Binnenkijken in het lichte interieur van Mamalotje
geschreven door rosa

Binnenkijken in het lichte interieur van Mamalotje



Via de Binnenkijkenpagina kwam ik deze week op het interieur van Mamalotje. Het interieur straalt een hoop rust uit. In het huis is een mooie mix van stijlen ontstaan. Zo is de keuken vrij modern, terwijl de slaapkamer naar het Scandinavisch neigt met een bohemièn touch. Een prachtige combinatie dus. Ben jij ook zo benieuwd naar het hele huis? Lees dan gauw verder!

 
 
 
 
De oude deuren geven karakter aan een ruimte. De strakke wanden steken mooi af tegen de oude deuren. In combinatie met de rotan lamp en de houten kapstok oogt het geheel heel rustig.
 
 
 
 
De grote, lichte ruimte met natuurlijke materialen is een heel fijne plek om helemaal tot rust te komen. Laat dat nou precies de bedoeling zijn in de slaapkamer.
 
 
 
 
Dit bedje is toch de droom van ieder kind! Mamalotje heeft 'm extra leuk versierd met wat slingers, extra sierkussens en natuurlijk een vrolijk dekbedovertrek. Het subtiele roze wandje met gouden stippen geeft net een leuke knipoog aan de ruimte zonder dat het te opvallend is.
+1 Producten  
 
 
 
Wow, wat een prachtige keuken! De moderne twist die de keuken heeft, wordt wat afgezwakt door de wandplank met het servies erop gestapeld. De zwarte kraan matcht mooi met de zwarte melkkan op de plank en natuurlijk de gaspitten. De greeploze lades maken het strakke geheel mooi af.
 
 
 
 
Het perfecte plaatsje voor de kinderen om rustig te spelen of een boekje te lezen. De tipitent. Richt 'm leuk in met zachte plaids, kussentjes en knuffels om een persoonlijk plekje voor de kleintjes te creëren.