Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND 
  • Shop 400+ merken
Binnenkijken in het strakke en moderne interieur van Anouk
Binnenkijken in het strakke en moderne interieur van Anouk
geschreven door gaby37

Binnenkijken in het strakke en moderne interieur van Anouk


Vandaag nemen we een kijkje in het huis van Anouk van Binnenkijkenbijanouk. Anouk, haar vriend en twee katten. Ze verlieten vorig jaar de stad om groter te gaan wonen in het gezellige Brabant. Zij vonden hier hun droom nieuwbouwhuis, het huis was eind 2019 opgeleverd. Wat aansprak was de moderne uitstraling, de unieke details en het feit dat het huis volledig smart was ingericht.

De basis stond, maar voelde voor Anouk nog vrij kil aan. Anouk vertelt dat ze daarom zijn gegaan voor de toevoeging van onder andere kleur (natuurtinten), behang, natuurlijke materialen (zoals Enzo Pellini leer in de hal, Woodupp houtenpanelen in de woonkamer, boomstamtafel en een wollenkleed) daarnaast voegden ze overige decoratie naar smaak toe.

Anouk, haar vriend en de katten voelen zich nu helemaal thuis in hun sfeervolle, ontspannen maar moderne huis waar ze ook nog eens fijn kunnen thuiswerken.

Wij vinden het in ieder geval een prachtig huis geworden, dus neem snel een kijkje door verder te scrollen & laat je inspireren!