Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Binnenkijken

Binnenkijken: klein Spaans appartement met uitzicht op zee

geschreven door Julia
Binnenkijken: klein Spaans appartement met uitzicht op zee

Vandaag kijken we binnen in een klein appartement dat zich bevindt in Spanje, aan de Costa Brava. Het meest bijzondere aan het appartement is het terras met uitzicht op zee. Dit uitzicht is bijna vanuit elke ruimte van het huis te bewonderen. Benieuwd naar het interieur? Kijk dan snel verder!

Woonkamer & keuken

In de woonkamer is het mediterrane karakter van het huis versterkt door de witte muren, natuurlijke materialen en blauwe en turquoise accenten. Tussen de woonkamer en keuken in is een industriële scheidingswand geplaatst van ijzer en glas. Een echte eye catcher. Doordat je door de wand heen kunt kijken, kun je vanuit de keuken nog steeds naar buiten kijken, naar de zee.

spaans appartement

spaans appartement

spaans appartement

Slaapkamer & badkamer

In de slaapkamer is de strandsfeer toegepast door middel van het blauw-wit gestreepte dekbedovertrek. Ook in deze ruimte zijn wat industriële accenten toegepast. Denk aan de metalen spiegel en het nachtkastje met metalen frame. In dezelfde ruimte als de slaapkamer bevindt zich de badkamer. Deze twee ruimtes worden gescheiden door een grote houten spiegel.

spaans appartement

spaans appartement

Terras

De kers op de taart is het grote terras met aan de ene kant uitzicht op zee en aan de andere kant uitzicht op de bergen. Ook hier is het blauw en turquoise weer doorgevoerd. Op het terras is zowel een eethoek als een lounge-hoek gecreëerd.

spaans appartement

spaans appartementBron: elmueble

Zie ook:
-Binnenkijken bij Interiorby_anne
-Binnenkijken: Spaans terras met natuurlijke materialen en rustige tinten
-Binnenkijken: huis op Bali met rotan meubels

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...