Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10

Binnenkijker Awards 2019

Binnenkijker Awards 2019

Met heel veel trots en plezier kondigen wij de officiële Binnenkijker Awards 2019*** aan!

Wat dit precies inhoudt? Je stuurt de mooiste foto’s van jouw interieur in en maakt hiermee kans op te gekke prijzen! Denk aan een tuinset van het tuinmeubelmerk Hartman ter waarde van €2000 of maar liefst 4x een shoptegoed van €250!

Let op: als je al eens eerder Binnenkijkerfoto’s hebt geüpload, maak je niet automatisch kans. Je moet de mooiste foto’s wel op de awardpagina op de website uploaden.

De foto’s zullen beoordeeld worden door de bezoekers, maar ook door een professionele vakjury. Bij het samenstellen van de vakjury is gezocht naar professionals in de interieurbranche. Odet van Winsen van Flexa zegt hier het volgende over: “Vanuit Flexa vinden we het belangrijk dat een interieur persoonlijk is. Het interieur straalt een ‘eigenheid’ uit onder andere door het kleurgebruik op de muren. Bij het beoordelen neem ik dat in ieder geval mee. Daarnaast laat de bewoner de kracht en de vele mogelijkheden van verf en kleur zien.”

Meer lezen en meedoen? Klik hier

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...