Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Blogger we love: Anouk Dekker

geschreven door Mara
Blogger we love: Anouk Dekker

Op de blog Happy New Day schrijft Anouk Dekker over haar passie (en werk!) interieur, over haar leven als moeder en over alle andere dingen die haar inspireren in het leven. Wij stelden Anouk vijf vragen!

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Eigenlijk ben ik nu heel trots en blij met het gehele woongedeelte. Na twee jaar in een huurwoning te hebben gezeten met een donkerbruine vloer waar we niet heel veel aan hebben veranderd, konden wij helemaal los!

Mijn eerste keus was een witte vloer. Ik ben al jaren gek op wit; wit geeft rust. Veel mensen vinden wit kil of saai, maar wanneer je een mix maakt van verschillende structuren en stoffen, wordt het vanzelf een gezellig geheel. Toen ik nog op school zat (ik studeerde voor interieurstylist) werd ik altijd 'het wit-meisje' genoemd. Nu in mijn eigen huis kon eindelijk alles wit worden!

Als ik dan toch moet kiezen, ben ik het meest trots op de keuken en het eetgedeelte. Na jaren lang dromen is daar dan eindelijk mijn hoogglans witte keuken met witte, schuine afzuigkap!



Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik ben gek op de woonwinkel Loods5. Als ik toch eens de loterij zou winnen.. Heerlijk vind ik het om daar rond te lopen en nieuwe ideeën op te doen. Qua merken heb ik eigenlijk geen favoriet, ik koop altijd wat ik leuk vind. Elk seizoen is het weer anders waar ik mijn spulletjes vandaan haal. Ik ben op dit moment gek op de stijl van Zuiver en HK Living. Ook kan ik bij de selectie van vtwonen altijd goed slagen!

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Elk huis is anders en in elk huis is er iets anders wat het huis jóuw huis maakt. In het ene huis is het de eyecatcher aan de muur en in het andere huis zijn het de prachtige foto's van de kinderen.

Ik vind het persoonlijk heel erg leuk om wat foto's in huis te hebben staan. Verder doen lekkere kussens op de bank en een vers boeket bloemen op de tafel het ook altijd goed bij mij.



Welk item is je het meest dierbaar?
Ik hecht eerlijk gezegd vrij weinig waarde aan spullen. Na een tijdje ben ik het zat en wissel ik het door.

Wat is jouw ultieme stijltip?
Durf! Wil je een keer iets anders op de muur? Doe het! Als het je niet bevalt ga je de volgende dag terug naar de bouwmarkt en verf je het opnieuw.

Verder is het belangrijk om te zorgen dat jij je fijn voelt in je eigen huis. Als andere mensen het niet mooi vinden, dan is het maar zo. Jij woont er elke dag en jouw huis moet jou gelukkig maken. Probeer lekker te spelen met accessoires, zet het bij elkaar en werk in verschillende hoogtes.





Meer zien van Anouk?

Binnenkijker: anoukdekker
Blog: Happynewday.nl

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...