Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Blogger we love: Be Blooming

geschreven door Mara
Blogger we love: Be Blooming

Kennen jullie blogger Femke al? Op haar blog Be Blooming schrijft ze over leuke interieurtrends en tips en daarnaast heeft ze ook nog eens haar eigen webshop: Viva la Vintage. Bezig bijtje dus!

Hoe is de webshop Viva la Vintage begonnen?
De webshop is pas twee maanden geleden gelanceerd, maar mijn vriend Steven en ik zijn al er al langer mee bezig. Mijn liefde voor rommelmarkten en vintage bracht ik over op Steven, waardoor we regelmatig met een auto vol prachtige items naar huis reden. Omdat we het zelf eigenlijk gewoon niet kwijt konden, besloten we de items te verkopen op Instagram.

We wilden niet zomaar productfoto's maken, maar juist een mooie sfeer creëren op de foto's. Zo komt een item veel beter tot zijn recht. We kregen steeds meer reacties en verkochten steeds meer. Daarom besloten we het groter aan te pakken en een webshop te openen!

Be Blooming

Op welke plek in je huis ben je het meest trots?
De woonkamer! Dit gedeelte van het appartement is helemaal naar mijn zin ingericht en ’af'. Ondanks dat er verschillende stijlen door elkaar zijn gebruikt, past het bij elkaar. De woonkamer heeft daarnaast veel ramen en is een fijne en lichte ruimte met een gezellige en sfeervolle uitstraling.

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik heb niet één favoriete woonwinkel of -merk, maar haal mijn meubels en accessoires van verschillende winkels, vintage markten en de kringloop. Daar kom ik bijna wekelijks en juist daar kun je mooie dingen scoren. Vintage items vertellen een verhaal en hebben karakter waardoor je huis een eigen uitstraling krijgt.

Voor accessoires slaag ik overal. Van H&M Home en Sissy Boy Homeland tot aan Hema en IKEA - waarbij mijn voorkeur toch wel uitgaat naar de merken HK Living (de vintage uitstraling van dit merk past perfect bij mij) en House Doctor.

Be Blooming

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Accessoires! Zorg dat je met mooie meubels een goede basis creëert, maar maak het plaatje compleet door middel van accessoires. En bloemen! Ik hou van bloemen en heb elke week wel een vers bosje in huis staan.

Welk item is je het meest dierbaar?
De groene buffetkast en het vintage bureau. De groene buffetkast komt van Van Dijk en Ko en zagen we een aantal jaar geleden op de Woonbeurs in een stand staan. Ik was direct verliefd, maar mijn vriend Steven was er minder gecharmeerd van. We gingen kijken bij Van Dijk en Ko en voor mij was er geen twijfel over mogelijk: die kast gaat mee naar huis. We sloten een compromis om de kast een andere kleur te geven - alleen al het model vind ik prachtig dus daar zou ik mee kunnen leven - maar dat is er nooit van gekomen. Gelukkig maar! Nu past de groene kast bij ons en ik zou echt spijt hebben gehad als deze een andere kleur had gekregen.

Be Blooming

Ook het vintage bureau is erg dierbaar voor me. Ik was al langer op zoek naar zo’n bureau en ging vaak bij kringlopen en op markten kijken en struinde uren marktplaats af, maar tevergeefs. Totdat ik ’s ochtends heel vroeg op een markt deze zag staan en weer direct wist: die gaat mee naar huis.

Wat is jouw ultieme stijltip?
Durf te combineren met stijlen, materialen en kleuren. Volg niet klakkeloos de trends, maar volg je eigen gevoel en durf te mixen en experimenteren. Van kleur of vintage items krijgt je interieur sfeer en warmte.


Bekijk de stijlfoto's van Femke:

Be BloomingBe BloomingBe BloomingBe BloomingBe BloomingBe Blooming

Meer zien van de stijl van Femke?

Blog: Be Blooming
Webshop: Viva la Vintage
Instagram: Femke_hermans & Vivalavintage_est.2015

Ben jij ook een interieurblogger?
We ♥ you! Lees hier hoe je als interieur blogger het meeste uit HomeDeco haalt. Wie weet sta jij volgende week hier!
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...