Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Blogger we love: De witte lanteern

geschreven door Mara
Blogger we love: De witte lanteern

Petra houd je via haar blog en Instagram op de hoogte van haar nieuwste woonvondsten en nieuwe, gestylede hoekjes. Wij stelden haar vijf vragen!

Wat is je favoriete plek in huis?
Het meest trots ben ik wel op de aansluiting van het oude gedeelte (huis anno 1932) met de nieuwe aanbouw. We hebben een soort ensuite gecreëerd, waardoor het lijkt of dit er al jaren zo staat. Prachtig afgewerkt in de strakke lak!



Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik kom graag bij Loods 5 omdat daar verschillende zaken onder één dak zitten. Daar ga ik nooit met lege handen weg! Alleen jammer dat ze nu zo ver weg zitten. Volgend jaar komt er gelukkig één in Maastricht. Ook IKEA is een heerlijke struinwinkel.

Op internet raak ik geïnspireerd door verschillende IG-accounts, het account Monday to Sunday Home is mijn favoriet. Ook Jet at Home, Inspiration by Lau en het mooie account van Anita Eedelbloedt zijn favorieten. Ik houd van frisse, lichte accounts met een touch of bohemian en hier en daar aangevuld met vintage vondsten, al dan niet familiebezit. En daar is de kringloop natuurlijk perfect voor!



Wat is voor jou onmisbaar in een interieur?
Sfeer! En een goede basis van waaruit je verder kunt werken met accessoires. Bij mij is de basis wit. Haha, eigenlijk is bij mij een pot witte verf onmisbaar! In de vorm van grondverf, lak, muurverf of latex. Die witte basis vul ik aan met hout, zwart en vintage spullen.

Die 'eigen' spulletjes, uit familiebezit of verzameld van rommelmarkten en kringlopen geven het een eigen karakter. Mooi aangepast aan jouw stijl in huis. Maar soms heeft het niet eens een lik verf nodig: dat verweerde maakt het soms juist nét mooi!

Verder werk ik veel met kaarsen, dé ultieme sfeermaker. En natuurlijk plaids, al dan niet zelfgemaakt!



Welk item in je interieur is je het meest dierbaar?
Poeh, moeilijk! Er zijn verschillende items die ik nooit weg zou doen. Ik heb spullen ook best wel lang. Ik pas ze dan wel aan, zodat ze weer mooi passen in deze tijd.

De grote kast (ooit oud-grenen), het oude bureau (die blijft zoals ie was: mooi verweerd hout), de oude scheepskist (voorheen speelkist van de kinderen, koningsblauw met felgele zonnen erop, maar inmiddels weer mooi diep zwart) en ten slotte de meidenkast (stond eerst ook in de kinderkamer). De laatste staat in de planning om ook zwart te worden. In de keuken staat nog een heel oude buffetkast met de originele geëtste raampjes er nog in. De kast is nu al jaren kiezelgrijs geverfd, ook een blijfertje!



Wat is jouw ultieme stijltip?
Volg je gevoel en niet een trend! Omring je met spullen die jouw sfeer typeren. Houd de basis rustig en varieer met accessoires (die zijn makkelijker te wisselen dan een compleet geverfde muur) Ruim je kamer eens helemaal leeg en zat dan alleen maar de spulletjes terug die je écht aanspreken.. Je zult verbaasd staan! (Is moeilijk, dat geef ik toe, hier sluipt ook altijd weer meer binnen, haha)



Meer zien van de Witte Lanteern?

Blog: dewittelanteern.blogspot.nl
Instagram: de_witte_lanteern

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...