Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Blogger we love: Festiv

geschreven door Mara
Blogger we love: Festiv

Blogger Hedwig schrijft op Festiv over, hoe kan het ook anders, interieur. Op haar blog plaatst ze mooie binnenkijkers, hotspots, foto's van haar eigen interieur én beelden van stylingsklussen die ze heeft gedaan als interieurstyliste. Ik stelde Hedwig 5 vragen!


Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Ik denk dat dat toch wel de zithoek is. Al moet ik zeggen dat ik ook wel heel blij ben met de eethoek bij onze open keuken. Dus eigenlijk allebei, haha! Onze ensuite deuren zijn overigens echt de eyecatchers in huis, deze geven de woonkamer karakter.

Ik ben in verwachting van ons eerste kindje en dus heb ik al een beginnetje gemaakt met de babykamer. Ik denk (en hoop) dat dit straks ook wel een heel gaaf kamertje wordt om trots op te zijn!

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Eigenlijk heb ik niet één favoriet merk. Ik houd van Scandinavische merken, maar eigenlijk kijk ik vooral naar wat ik mooi vind en maakt het merk me niet zoveel uit. Ik vind Homestock in Haarlem echt een onwijs leuke winkel. Ze hebben een mix van nieuw en vintage, en oh ik zou daar echt een berg met geld uit kunnen geven! Verder vind ik Loods5 ook heel leuk, maar speur ik ook heel wat online af.

En ja, van Marktplaats ben ik toch ook wel een grote fan! Mooie pareltjes zoeken voor weinig geld en spullen die een tweede leven krijgen, dat geeft mij echt voldoening.

Wat is volgens jou onmisbaar in een interieur?
Een mooie (grote) eettafel! Sinds wij deze in huis hebben staan, zit ik veel minder op de bank. Ik vind de tafel echt een heerlijke plek om aan te werken, te eten en uren gezellig te tafelen.



Welk item in je interieur is je het meest dierbaar?
Ik ben eigenlijk niet zo heel snel gehecht aan spullen. We hebben een tijdje in het buitenland gewoond en toen we terugkwamen zijn we eigenlijk praktisch helemaal opnieuw begonnen. Wat mij dan toch het meest dierbaar is, zijn souvenirs van onze reizen, foto's en onze fotoboeken.

Ook hebben we een betonnen kastje dat we kregen van mijn ouders toen we in dit huis gingen wonen. Op een of andere manier geeft dat nu al herinneringen en is dat me denk ik het meest dierbaar als het om spullen gaat.

Wat is jouw ultieme stijltip?
Om een mooi geheel van je interieur te maken, is het heel fijn om een eigen stijl te hebben. Heb je geen idee wat jouw stijl is? Maak dan een moodboard van alles dat je mooi vindt en de sfeer die je uit wilt stralen. Als je zorgt dat dit een mooi geheel is, kun je je interieur hier op aanpassen. Je kunt stijlen heel goed mixen & matchen, zodat het echt jouw eigen stijl wordt en het een persoonlijke touch krijgt.

Overigens hoef je echt niet je complete interieur te veranderen voor een nieuwe look. Ga bijvoorbeeld voor accessoires in andere kleuren. Heb je nu bijvoorbeeld vooral veel groene accessoires in huis? Haal die elementen dan weg zodat je een neutrale basis overhoudt. Van daaruit kun je twee kleuren kiezen, zoals blauw en okergeel, en hiermee een nieuwe look aan je huis geven. Zo houd je een mooi geheel.


Meer zien van Hedwig en haar blog Festiv?

Binnenkijker: Festiv
Blog: Festiv.nl

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...