Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Blogger we love: Gemma (nikigem)

geschreven door Mara
Blogger we love: Gemma (nikigem)

In deze nieuwe rubriek 'Bloggers we love' zetten we onze favoriete bloggers in het zonnetje. Dit keer zetten we blogger Gemma van Koekjes en Liefdadigheid in de spotlight. We stellen Gemma 5 vragen over haar huis, haar stijl en favoriete woonmerken.


Op welke plek in het huis ben je het meest trots?
Het eetgedeelte, ondanks dat we dit plekje regelmatig veranderen. Het is een heerlijke plek waar ik het liefst zit; dichtbij de keuken waar mijn vriend altijd de lekkerste gerechten kookt. Tegelijkertijd is de eethoek ook mijn favoriete uitzicht, als ik op de bank zit bijvoorbeeld!

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik moet toegeven dat dit heel erg wisselend is bij mij, qua winkel én merk. Het merk Bloomingville vind ik mooi door het gebruik van rustige kleuren. Sissy Boy heeft juist weer wat stoerdere items, wat ik ook weer heel gaaf vind. Ook het merk A Little Lovely Company vind ik heel leuk, doordat ze iedere keer weer wat anders verzinnen voor de kids. Qua winkels kom eigenlijk óveral: bij Xenos, Hema en zelfs bij Action vind ik regelmatig leuke items. Andere winkels die ik nooit oversla tijdens mijn shoprondje zijn Goods4Home en Huis&Meer, deze zijn beide gevestigd in Enschede.

 
 
Heb jij de HomeDeco Binnenkijken App al?
Laat je inspireren door foto’s van echte interieurs. Kijk binnen bij anderen of maak makkelijk en snel je eigen Binnenkijker!
 
Download voor iPhone

Welk item is je het meest dierbaar?
Het is een nogal groot item; namelijk onze zelfgemaakte kast. Het is grote vakjeskast gemaakt van steigerhout. Leuk als showkast, ideaal voor bakken met troepjes en het kleed de woonkamer mooi aan door het lichte hout.

Huis van Gemma

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Op dit moment een cactus. Die móét iedereen gewoon hebben! Kussens ook trouwens, daar heb ik er onwijs veel van zodat ik kan afwisselen. En ja, manden en bakken voor de kleine troepjes.

Wat is jouw ultieme stijltip?
Combineer verschillende stijlen. Op dit moment is mijn stijl licht Scandinavisch gecombineerd met stoer industrieel, door het gebruik van zwart. Probeer het daarnaast ook een beetje lowbudget te houden zodat je gemakkelijk kunt afwisselen. Met dure items ben je geneigd ze lang in je interieur te houden omdat je het anders zonde vind, terwijl je het item misschien allang zat bent!


Bekijk het prachtige interieur van Gemma:

Huis van GemmaHuis van GemmaHuis van GemmaHuis van GemmaHuis van Gemma

Meer zien van Gemma?
Haar Binnenkijker op HomeDeco.nl
Haar blog: www.koekjesenliefdadigheid.nl
Haar instagram: nikigem

Ben jij ook een interieurblogger?
We ♥ you! Lees hier hoe je als interieur blogger het meeste uit HomeDeco haalt. Wie weet sta jij volgende week hier!
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...