Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Blogger we love: Home vibes by Bar

geschreven door Mara
Blogger we love: Home vibes by Bar

Het interieur van Instagrammer Home vibes by Bar geeft je direct een relaxt gevoel. Het straalt zoveel rust uit! Wij zijn fan en daarom stelden we haar vijf interieurvragen. Kijk & lees mee!

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Dat zijn de woonkamer en slaapkamer, omdat het gewoon heerlijke plekjes zijn en echt sfeer & rust uitstralen!

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Om eerlijk te zijn: die heb ik niet. Ik koop eigenlijk heel veel op Marktplaats.nl en bij kringloopwinkels. (Bijna) alles in huis is tweedehands. Ons bed is nieuw en we hebben wat ladekastjes van IKEA, that's it! Waar ik wel graag kom zijn de Kwantum, Xenos, Action en soms koop ik ook weleens iets in een webshop die ik via Instagram ontdekt heb.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Ik denk toch in eerste instantie de sfeer en persoonlijkheid. Echte sfeermakers voor mij zijn vloerkleden. Ik heb er ondertussen al heel wat gehad, want het leuke is om af te wisselen en binnen no time een nieuwe sfeer te creëren. Natuurlijk kun je ook nooit genoeg kussentjes en plaids hebben.

Persoonlijkheid creëer je naar mijn mening door de combinatie van oud (vintage) met nieuw en door verschillende stylen te mixen.

Welk item in huis is je het meest dierbaar?
Dat zijn de aandenken aan vroeger, die mijn moeder bewaard heeft. Ik heb bijvoorbeeld mijn eerste babyschoentjes nog, dat vind ik echt geweldig! Aan meubels hecht ik niet zoveel waarde, alhoewel ik mijn antieke Biedermeir kast niet zo gauw zal wegdoen! (Denk ik...)

Wat is jouw ultieme stijltip?
Nou, die heb ik dus echt niet want ik eigenlijk doe ik ook altijd maar wat! Het leuke van accessoires stylen is dat je het steeds kan blijven veranderen. Is het niet naar je zin? Dan verander je het gewoon weer door iets toe te voegen of iets weg te halen.

Meer zien van Home vibes by Bar?

Binnenkijker: homevibesbybar
Instagram: @homevibesbybar

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...