Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Blogger we love: Huisje aan de haven

geschreven door Mara
Blogger we love: Huisje aan de haven

Op de blog Huisjeaandehaven schrijft Mariëlle over aanpassingen in haar interieur en over leuke merken die ze heeft ontdekt. Ik stelde haar de vijf welbekende vragen!


Op welke ruimte in huis ben je het meest trots?
Ik ben erg blij met de woonkamer, omdat deze ruimte het meest af is en ik hier ook de meeste tijd doorbreng. Het heeft een fijn sfeertje waar ik tot rust kom en het uitzicht is een droom. Ik woon aan de haven en kijk uit over het water en de bootjes. Het uitzicht is geen dag hetzelfde. Ik voel me heel bevoorrecht dat ik op zo'n mooie plek woon.




Wat is je favoriete woonwinkel- en merk?
Ik houd van shoppen en heb dan ook een heleboel favorieten adresjes. Mijn lievelingswinkels zijn Loods 5, Basic Label en Sissy Boy. Ik kom ook veel bij HEMA, Xenos, Action, Zeeman, Wibra en Kwantum. Ik vind het leuk om design te mixen met betaalbare woonspulletjes.

Ook mix ik graag oud met nieuw! Ik ga regelmatig naar de kringloopwinkel, waar ik al hele mooie vondsten heb gedaan. Marktplaats blijft ook een aanrader, daar kijk ik eigenlijk altijd eerst op voordat ik iets nieuws koop.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Persoonlijkheid en sfeer. Ik denk dat het heel belangrijk is om dicht bij jezelf te blijven en je huis in te richten zoals jij dat wilt. Ik houd zelf van een rustige basis, maar ik vind het ook belangrijk dat mijn huis gezellig is. Dit laatste bereik ik door het gebruik van verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld wol, linnen, hout, leer en accessoires als kleden, kussens, plaids, kaarsen en planten.

Ik ben echt fan van planten! Ze brengen zoveel sfeer en leven in huis. Een huis zonder planten vind ik ongezellig.

Verder vind ik het leuk om oude spullen of spullen met een verhaal terug te laten komen in mijn huis. Zo heb ik een oude fabriekslamp boven mijn eettafel hangen. Deze vond ik in Amsterdam en ik vind hem geweldig! Hij is groot, stoer en hier en daar verroest. Echt een lamp met een verhaal. Dat soort spullen geven een huis karakter. Voor mij hoeft het niet allemaal nieuw en glad te zijn, ik houd wel van dat industriële, niet te gelikt.




Welk item is je het meest dierbaar?
Ik ben blij met alles dat ik inmiddels om mij heen heb verzameld: de lockerkast van vtwonen, de ronde eettafel van Made by Woood, mijn HAY stoel, de lichtbox van bxxlght boven de bank en mijn marmeren salontafeltjes van Zuiver behoren echt tot mijn favorieten.

Toch is uiteindelijk alles vervangbaar, het zijn maar spullen. Als ik één item mee zou mogen nemen naar een nieuw huis, dan zou dat het kleine stenen kruisje zijn dat in mijn keuken hangt. Ik heb het gekocht in een winkeltje bij een heel oud kerkje in Kroatië, waar ik op vakantie was met mijn oma en moeder. Nu mijn oma er niet meer is, is dit kruisje voor mij extra waardevol geworden door de herinnering die erachter zit. Dit is dan ook mijn meest waardevolle item.

Wat is jouw ultieme stijltip?
Mijn ultieme tip is echt om dicht bij jezelf te blijven en vooral te doen waar jij gelukkig van wordt. Trends komen en gaan, maar pik eruit wat jij mooi vindt en pas dat toe. Je huis moet een plek zijn waar jij je gelukkig voelt. Maak je huis ook persoonlijk door er dierbare items in terug te laten komen; mooie vondsten, souvenirs, foto's waar je blij van wordt en haal groen in huis! Met planten en bloemen breng je letterlijk leven in huis. Het zijn echte sfeermakers en het is nog gezond ook, omdat planten luchtzuiverend zijn.







Meer zien van Huisje aan de Haven?

Binnenkijker: mariellejoon
Blog: Huisjeaandehaven.blogspot.nl

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...