Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Bloggers we love

Blogger we love: Inge Bruins

geschreven door Mara
Blogger we love: Inge Bruins

Op de blog van Inge vind je tips & tricks om je huis net iets mooier te maken, lekkere receptjes, leuke DIY's én je vindt er de mooiste foto's van haar eigen interieur. Wij zijn dol op de stijl van Inge en zetten haar dan ook maar al te graag in de 'Blogger we Love'-rubriek. Kijk mee!


Wat is je favoriete plekje in het huis?
We spenderen de meeste tijd aan de keukentafel. Net zoals in ons vorige huis wilde ik graag een grote leeftafel. Hier eten we, ontvangen we gasten, werken we, kortom: hier leven we. Een houten tafel vind ik veel sfeer hebben, maar om het iets meer pit te geven, koos ik voor een groot stalen X-onderstel. Samen met de zwarte stoelen heeft dit een industriële uitstraling. Ook fijn: een krasje hier of daar maakt het alleen maar mooier! Ik ben trots op de lampenconstructie die er boven hangt: vier koperen lampjes van HK Living waar we zelf een mooie buisconstructie voor hebben bedacht. (Klik hier om de koperen lampjes te shoppen)

Ook ben ik heel blij met de extra badkamer op zolder. Wanneer mensen onze slaapkamer zien, verwachten ze niet dat er achter het halve muurtje nog een kleine badkamer bevindt. Het is misschien een beetje decadent, maar het is zo fijn om 's nachts niet de trap af te hoeven om naar het toilet te gaan. Het aanleggen was maar een kleine moeite, aangezien het precies boven de andere badkamer zit.

Blogger Inge Bruins

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik woon om de hoek bij Loods5, dus daar word ik regelmatig naar binnengetrokken! ;-) Ik haal daar vaak woonaccessoires voor bijvoorbeeld de badkamer of kinderkamer. Mijn favoriete merken zijn toch wel HK Living en House Doctor. Ik houd van hun sobere en stoere basis van natuurlijke materialen.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Ik vind dat persoonlijkheid niet mag ontbreken in je huis. Sommige woningen op Instagram lijken zo copy-paste op andere woningen. Ik mis dan echt de sfeer en het karakter van de bewoners. Voeg iets eigens toe; een erfstuk, een kringloopvondst, een persoonlijk kunstwerk.. Je wil dat je huis jouw unieke thuis is en niet hetzelfde als bij de buurvrouw.

Blogger Inge Bruins

Wat is je favoriete item in huis?
De groene paneeldeur in de woonkamer vind ik erg leuk en daar krijg ik ook vaak leuke reacties op. Juist omdat alle wanden zo glad wit zijn gestuukt, valt zo'n oude geleefde deur extra op. Ik ben blij dat we na de grondige verbouwing toch nog iets van het oorspronkelijke huis konden behouden.

Een ander item waar ik dol op ben, is de piano die eerst bij ouders stond, daarna bij mijn zus en nu in ons eigen huis een plekje heeft gekregen. Ik heb 'm lichtroze geverfd zodat het een frisse, luchtige uitstraling krijgt, in plaats van het donkere bruin dat het eerst had. Dat stond totaal niet mooi in huis!

Blogger Inge Bruins

Wat is jouw ultieme stijltip?
Ik geef dit aan al mijn klanten mee die ik help met het geven van interieuradvies: mix verschillende materialen met elkaar! Een combinatie van zachte stoffen, glazen stolpen of vazen, rieten manden, stalen lampen.. Dát laat een ruimte leven!

Zo is mijn geitenvachtkrukje al 4x mee verhuisd, vind ik mijn Marokkaanse wandtegeltjes prachtig in de keuken en is de draadstalen fruitmand een leuke eyecatcher op onze houten tafel.

Bekijk het prachtige interieur van Inge:

Blogger Inge Bruins

Blogger Inge Bruins

Blogger Inge Bruins

Blogger Inge Bruins

Blogger Inge Bruins

Blogger Inge Bruins

Blogger Inge Bruins

Blogger Inge Bruins

Meer zien van Inge?

Binnenkijker: IngeBruins1
Blog: IngeBruins.com
Instagram:@IngeBruins1

Ben jij ook een interieurblogger?
We ♥ you! Lees hier hoe je als interieur blogger het meeste uit HomeDeco haalt. Wie weet sta jij volgende week hier!

 
 
DIY

DIY: geverfde terracotta plantenpot

geschreven door Gaby
DIY: geverfde terracotta plantenpot

Heb jij thuis terracotta plantenpotten waar je eigenlijk een beetje op uitgekeken bent, of wil je je creativiteit kwijt in een nieuw project? Dan is deze DIY-trend misschien iets voor jou! Het leuke aan deze DIY is dat je de materialen waarschijnlijk al in huis hebt, je een bestaand product in e...

meer...