Blogger we love: Inside Styling

geschreven door mara

Blogger we love: Inside Styling

Chiara van de blog Inside Styling heeft zo'n uniek en origineel interieur, dat ik dit graag met jullie wil delen! Daarom zetten we haar blog vandaag in het zonnetje en stellen we Chiara 5 interieurvragen. Kijk mee!

Op welke plek in het huis ben je het meest trots?
Ik ben het meest trots op onze woonkamer en op de kamer van mijn oudste zoon. De sfeer in beide kamers spreken mij erg aan. Ze zijn heel verschillend van elkaar, ik ben er dol op om verschillende stijlen te combineren.

Wat is je favoriete woonwinkel of -merk?
Mijn favoriete woonwinkels zijn Loods5, Snoeps in Haarlem en Wildernis in Amsterdam. Bij deze laatste hebben ze enorm veel keus aan planten, erg leuk! Mijn favoriete merk is Dutchbone, waar ook mijn dressior van is.

=Blogger we love Inside Styling

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Ik vind planten toch wel echt onmisbaar in huis! Groen spreekt me enorm aan, je kunt er zoveel meedoen en het is heel makkelijk te combineren. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel iets groens qua bloemen of planten in huis.

Welk item is je het meest dierbaar?
Het item waar ik het meest dol op ben is toch wel mijn dressoir van Dutchbone. Het is zo'n eyecatcher in mijn woonkamer!

Wat is jouw ultieme stijltip?
Mijn tip is om gewoon te durven en te doen. Het is jouw interieur, dus probeer lekker veel uit! Twijfel je om die ene muur in de woonkamer een andere kleur te geven? Gewoon doen! Daarnaast is mijn stijltip om verschillende stijlen met elkaar te combineren: boho chic met een Scandinavische touch bijvoorbeeld. Door verschillende stijlen met elkaar te combineren, creëer je een uniek en persoonlijk interieur waarin je je thuis voelt.

=Blogger we love Inside Styling

=Blogger we love Inside Styling

=Blogger we love Inside Styling

=Blogger we love Inside Styling

=Blogger we love Inside Styling

=Blogger we love Inside Styling

=Blogger we love Inside Styling

Meer zien van Inside Styling?

Binnenkijker: insidestyling
Blog: inside-styling.com

 

Onze favorieten: