Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Blogger we love: InteriorTwin

geschreven door mara

Blogger we love: InteriorTwin

Op de blog InteriorTwin blogt Ilse van Elleswijk over haar grootste passie: interieur. En dat niet alleen, want onlangs heeft ze InteriorTwin omgedoopt tot een bedrijf en geeft ze interieuradvies op maat! Ik stel Ilse vijf vragen, lees mee!

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Ik ben het meest trots op de zelfgemaakte vakkenwand in de studeerkamer. Deze heb ik helemaal zelf, zonder hulp van manlief, gemaakt. Ik word elke keer blij als ik er langsloop. :-)

Wat is je favoriete woonwinkel- en merk?
Ik heb niet één favoriet merk, maar HAY en Zuiver behoren zeker wel tot mijn favorieten! Ik shop veel online, maar als ik naar een woonwinkel ga, dan is dat meestal Loods5. Ook Intratuin heeft leuke accessoires.Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Persoonlijke items. Je kunt een huis nog zo vol stoppen met de mooiste spullen, als er niks persoonlijks terug te vinden is, kan het net zo goed een showroom zijn. Bij ons is de trouwfoto afgedrukt op IXXI absoluut een favoriet!

Welk item is je het meest dierbaar?
De erfstukken uit mijn familie zijn mij het meest dierbaar. Ik heb niet één erfstuk wat er bovenuit springt, maar ik zal deze spullen nooit wegdoen!

Wat is jouw ultieme stijltip?
Combineer nieuwe spullen met tweedehands of een DIY. Zo zorg je ervoor dat je een uniek huis krijgt!

Meer zien van InteriorTwin?

Binnenkijker: Ilsevanelleswijk
Blog: InteriorTwin.com

 

Onze favorieten: