Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Blogger we love: Janneke van Kom-Binnen

geschreven door Mara
Blogger we love: Janneke van Kom-Binnen

Janneke is pas net begonnen met haar blog Kom-Binnen.com, maar heeft nu al een mooi aantal volgers opgebouwd. Ze schrijft over alles dat met interieur te maken heeft en ze heeft daarnaast ook nog eens een prachtig huis. Niet zo gek dus dat ze in onze blogger-rubriek staat!


Op welke plek in je huis ben je het meest trots?
Eerlijk gezegd ben ik overal trots op. Een paar jaar geleden had ik niet durven dromen dat ik op mijn 22 jaar mijn eigen appartementje zou hebben. Ik woon nu 2 jaar op mezelf en ben heel erg blij met mijn eigen plekje.


Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik ben helemaal weg van de Ikea! Daar kan ik uren rondlopen. Al die leuke hebbedingetjes en inspiratie, ik kan er geen genoeg van krijgen. En het mooie is… het is ook nog eens betaalbaar.

Blogger Kom Binnen

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Bloemen en planten. Ik word er altijd zo vrolijk van, al die mooie kleuren. Dinsdag is het dan ook bloemendag. Elke dinsdag ga ik verse bloemen halen, daar kijk ik elke week weer naar uit.

Houd je niet van bloemen of houd je ze nooit lang mooi? Ga dan voor een kamerplant of bloembollen in een glazen pot. Deze zijn gemakkelijk te onderhouden.


Welk item is je het meest dierbaar?
Dat is mijn zwarte autoradio in een vorm van een Volkswagen kever. Deze heb ik gekregen van mijn vader toen we op een meeting waren voor Volkswagen kevers en busjes. Mijn droom is dus ook om een echt kever te rijden. Maar…. De eerste heb ik dus al haha.

Blogger Kom Binnen

Wat is jouw ultieme stijltip?
Licht en eigenheid. Ik houd echt van natuurlijk licht in huis, zo oogt het huis open en fris. Een tip: zorg voor gordijnen die licht doorlaten zodat het daglicht altijd mooi naar binnen kan schijnen.

Eigenheid vind ik ook heel belangrijk. Durf te zeggen wat je mooi vind en wat niet, zo ontdek je jouw eigen stijl. Zorg dat jouw huis jouw eigen stijl heeft want zo voel je je past echt thuis. Ik hou bijvoorbeeld van kleur, dat komt dus ook overal terug. Oud of nieuw… durf het te combineren!


Bekijk het prachtige interieur van Janneke:
Blogger Kom BinnenBlogger Kom BinnenBlogger Kom BinnenBlogger Kom BinnenBlogger Kom BinnenBlogger Kom BinnenBlogger Kom BinnenBlogger Kom Binnen

Meer zien van Janneke?

Binnenkijker: Kom_Binnen
Blog: Kom-Binnen.com
Instagram: Kombinnen

Ben jij ook een interieurblogger?
We ♥ you! Lees hier hoe je als interieur blogger het meeste uit HomeDeco haalt. Wie weet sta jij volgende week hier!
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...