Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND 
  • Shop bij 200+ winkels en merken op één plek
Bloggers we love

Blogger we love: Jotte Styling

geschreven door Mara
Blogger we love: Jotte Styling

Miranda is het gezicht achter Jotte Styling, op Instagram ook wel bekend als Lekker Frisss. Naast haar blog heeft Miranda ook nog een eigen webshopje en doet ze regelmatig styling opdrachten.

Wat is je favoriete plek in huis?
Ik plof graag op onze grote Gelderland bank, met een kop thee en chocola! ;-) De woonkamer is mooi licht, mede door de witte vloer en de lichtkoepels in de uitbouw. Ik vind dit een heerlijke ruimte in ons huis.

Jotte Styling

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
In mijn geboorteplaats 't Harde zit sinds een jaar een fijn woonwinkeltje met een onwijs lieve eigenaresse. Heerlijk om daar rond te snuffelen! Van merken als &Tradition, House Doctor, By Mölle, Vitra maar ook atelier Suhka kan ik erg blij worden. Ik houd van de combinatie van oude, industriële spullen met nieuw design.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Persoonlijke spulletjes, foto's, spullen met een verhaal. Je moet bij binnenkomst kunnen zien wie er woont. Anders wordt het zo'n nietszeggende showroom.

Jotte Styling

Welk item is je het meest dierbaar?
Je zou het misschien niet zeggen, maar ik hecht me niet zo erg aan spullen. Waar ik wel heel trots op ben, zijn bijvoorbeeld de handgetekende wandbordjes van Maartje van den Noort. Die meid kan zo goed tekenen! En m'n oude Jielde lamp, die wil ik nooit meer kwijt!

Verder kan ik erg blij worden van een prachtig plaid van het merk By Mölle. Ze maken kussens, linnen gordijnen, plaids en vloerkleden van pure materialen in heel mooie vergrijsde kleuren. (Klik hier om de items van By Mölle te bekijken)

Jotte Styling

Wat is jouw ultieme stijltip?
Probeer balans te vinden in alles. In kleuren, materialen, plaatsing van meubels in de ruimte enzovoorts. Balans is het sleutelwoord!

Jotte Styling

Jotte Styling

Jotte Styling

Jotte Styling

Jotte Styling

Meer zien van Jotte Styling?

Binnenkijker: Jotte_Styling
Blog: Lekkerfrisss
Shop: Jotte

 
 
Accessoires

28x Trendy wanddecoratie

geschreven door lynn_zweeris
28x Trendy wanddecoratie

Op de wand kun je hele verhalen vertellen met prints en posters. Vind je het gewoon leuk staan of word je elke dag weer gemotiveerd door de quotes? Op een wandplank worden alle snuisterijen uitgestald. Maak een mix van persoonlijke spullen en prints, zo blijft jouw wand uniek. Prints kun je elke...

meer...