Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Blogger we Love: MOHN

geschreven door mara

Blogger we Love: MOHN

Het is weer vrijdag en dus weer een nieuwe Blogger we Love! Deze week mochten we binnenkijken bij Shari Pelkmans van de blog MOHN en stelden we haar vijf vragen. Kijk mee!

Wat is je favoriete plekje in huis en op welke plek ben je het meest trots?
Mijn favoriete plekje in huis is de woonkamer. Wij hebben een heerlijke loungebank en grote ramen waar overdag de zon op staat. Heerlijk om hier tot rust te komen.

Ik vind het lastig om een plek aan te wijzen waar ik het meest trots op ben. We hebben in ons nieuwbouwhuis met allerlei DIY-projecten een authentieke sfeer weten te creëren, die zich het beste laat samenvatten als een combinatie van Scandinavisch, soft industrial en vintage. Daar ben ik heel trots op. Dit komt het beste tot uiting in de woonkamer en de keuken.

Blogger we Love MOHN

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik ben gek op IKEA, vooral hoe je de meubels kunt customizen. Andere woonwinkels waar ik gelukkig van word, zijn Daily Poetry (Eindhoven en Den Bosch) en Homestock (Eindhoven en Haarlem). Allebei winkels met een neus voor geweldige vintage spullen en mooie verhalen. Ook bij Sissy-Boy zijn ontzettend mooie interieurobjecten te vinden.

Woonmerken waar ik heel blij van word, zijn Broste Copenhagen, House Doctor, HAY, HK Living, Serax en Madam Stolz.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Licht en comfort. Ik geloof echt dat natuurlicht je gelukkig maakt en dat je in een donkere kamer dus ongelukkig kan worden. Daarnaast vind ik het belangrijk om een plek in huis te hebben waar ik tot rust kan komen. Een comfortabele bank is daarom onmisbaar.

Welk item is je het meest dierbaar?
Er hangt een oud schilderij (in originele lijst!) in de woonkamer dat ik van mijn oma heb gekregen. Zij had het weer gekregen van een familie waar ze vroeger oppas was. Ik was bij haar op bezoek en zei dat ik het schilderij zo mooi vond. Bij het volgende bezoek had ze het schilderij ingepakt als cadeautje. Heel blij werd ik daar van, dit schilderij gaat nooit meer weg!

Blogger we Love MOHN

Wat is jouw ultieme stijltip?
Wees niet bang om de boel helemaal om te gooien. Schilder een muur in een nieuwe kleur, zet het gehele interieur andersom. Zo ontdek je nog eens hoe je woning en inrichting tot hun recht kunnen komen.

Blogger we Love MOHN

Blogger we Love MOHN

Blogger we Love MOHN

Blogger we Love MOHN

Blogger we Love MOHN

Blogger we Love MOHN

Meer zien van MOHN?

Binnenkijker: MOHN
Blog: little-mohn.nl

 

Onze favorieten:

 
 
Typisch sabinelamet_interior_feed
Typisch sabinelamet_interior_feed
geschreven door tessa_vallinga

Typisch sabinelamet_interior_feed

Sabine en Rik droomden al over hun eigen oude klaspand. Een aantal jaar geleden vonden ze hun perfecte exemplaar. Qua stijl ligt het koppel volledig op één lijn. Niet gek dus dat Rik en Sabine er zo'n paleis van wisten te maken. Ben je benieuwd? Kom gauw binnenkijken! Profi...

meer...