Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Blogger we love: Manonwonen

geschreven door Mara
Blogger we love: Manonwonen

Manon is groot fan van een grijs-wit interieur. We stelden haar de vijf welbekende interieur vragen!

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Dan ga ik toch voor de woonkamer. Ik vind de openslaande deuren heerlijk omdat ze zoveel daglicht naar binnen laten en om ze op mooie dagen natuurlijk lekker open te zetten.

Daarbij vind ik onze woonkamer praktisch en ruimtelijk ingericht zodat de ruimte groter lijkt. Wat ik alleen graag wil veranderen is de vloer. Een mooie houten vloer is mijn droom!

Graag had ik ook een kookeiland gehad maar helaas was de ruimte van de keuken daar niet geschikt voor, dus vandaar dat we voor een barretje hebben gekozen, wat toch een beetje de sfeer van een woonkeuken heeft.





Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt een favoriet woonmerk heb. Ons huis is een verzameling van veel verschillende merken én veel merkloze items.

Wel ben ik helemaal weg van het woonlabel House of Mayflower. Toen ik de showroom binnenliep wilde ik het liefst alles hebben. Alles is zo mooi! Hier hebben wij dan ook ons televisiemeubel en opbergkast gekocht. Strakke meubels maar tegelijkertijd toch heel gezellig en sfeervol, zelfs maatwerk is mogelijk. Een nadeel is dat het niet goedkoop is.

Verder shop ik graag in verschillende woonwinkels zoals Loods 5, Trendhopper, Kwantum, Xenos en ik vond V&D erg leuk. Ook kom ik graag in tuincentra omdat groen in huis mij steeds meer aantrekt.





Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Dat is toch wel persoonlijkheid en een eigen stijl. Wat ik zo leuk vind is dat onze spullen uit veel verschillende winkels komen en samen toch een mooi en samenhangend geheel vormen en daar houd ik van.

Ik houd van een rustige en strakke basis met een landelijke touch. Zo breng ik sfeer in huis door middel van kussens en plaids, daar ben ik gek op! Ik durf er bijna niet meer mee thuis te komen, haha. En sindskort ook planten! Op de een of andere manier geven ze meer warmte en gezelligheid aan een interieur.





Welk item in je huis is je het meest dierbaar?
Lastig, alles is te vervangen denk ik? Ik hecht waarde aan foto's van vroeger, familie, vrienden, gewoon herinneringen. Zo wil ik nog steeds een collage met de meest dierbare foto's bij elkaar. Dan zal dat het meest dierbare item in mijn huis zijn. Verder ben ik erg blij met onze eettafel die ik naar eigen idee heb laten maken.



Wat is je ultieme stijltip?
Begin bij de basis. Wat vind je mooi en waar houd je van? Weet je dit niet zo goed, dan kan je genoeg inspiratie vinden op woonplatforms of woontijdschriften. Maak een moodboard, eventueel van verschillende stijlen en kijk dan wat het best en het dichtst bij jezelf past.

Het is vooral belangrijk om gewoon te doen wat jezelf mooi vind, een huis moet een thuis zijn waar je na een lange dag werken of vakantie weer helemaal op je plek bent en jezelf fijn voelt.









Meer zien van Manon?

Binnenkijker: manondhartog
Blog: manonwonen.blogspot.nl
Instagram: manonwonen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...