Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Blogger we love: Mevrouw Blond

geschreven door Mara
Blogger we love: Mevrouw Blond

Anne schrijft op haar blog Mevrouw Blond over veranderingen in haar interieur, nieuwste aankoopjes, haar favoriete merken en over eigenlijk alles dat met interieur te maken heeft. Vandaag stellen wij haar vijf vragen!

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Het meest trots ben ik op de woonkamer. Hier heb ik (tijdelijk) echt mijn eigen plekje van gemaakt. Vorige week stond alles nog anders, maar daar is nu niets meer van te zien. Soms moet alles gewoon, ineens, even anders. Met veel spulletjes die ik al had en een aantal spulletjes die ik nieuw gekocht heb, is het nu helemaal ons plekje geworden. Stiekem had ik dat echt niet verwacht, maar ik ben er nu helemaal gewend!

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik heb meerdere favoriete winkels, maar vaak ga ik toch naar Loods 5. Omdat ze hier producten van meerdere merken verkopen, krijg ik hier zoveel inspiratie! Mijn favoriete merken zijn HK Living, HAY en Vitra. Deze twee laatste merken zie ik graag subtiel terugkomen in mijn interieur en van HK Living krijg ik nooit genoeg.

Blogger we love Mevrouw Blond

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Kaarsjes, waxinelichtjes, waxinelichthouders en alles wat nog meer te maken heeft met kaarslicht. Ik ben groot fan van sfeerlicht. Ik kan mij dood ergeren aan interieurs waar een soort TL-buis voor veel te veel licht zorgt. Jakkes! Geef mij maar kaarsjes, het liefst zoveel mogelijk. Ze geven niet alleen fijn licht, maar ook warmte. Eigenlijk brand ik het hele jaar door kaarsjes, het staat zo gezellig.

Welk item is je het meest dierbaar?
Mijn Vitra toolbox. Deze kreeg ik afgelopen jaar van mijn broertje voor mijn verjaardag. Hij begreep er helemaal niets van, maar ik was zo blij als een kind. Ik houd ontzettend van ordenen en opruimen. Met deze box kan dat heel gemakkelijk en het ziet er ook nog stylish uit. Ik weet hem altijd wel een leuk plekje te geven! Zo staat hij nu op de kast en heb ik uiteraard ook daar een waxinelichtje in verstopt.

Blogger we love Mevrouw Blond

Wat is jouw ultieme stijltip?
Maak jezelf uniek, er zijn al zoveel anderen. Dit geldt niet alleen in de dagelijkse dingen, maar ook zeker in je interieur. Het is gemakkelijk om je interieur na te maken van inspiratie die je vindt op Pinterest of Instagram. Mijn tip: voeg altijd iets persoonlijks toe, iets unieks.

Zo heb ik mijn salontafeltje; niemand zal geloven dat dit tafeltje toch echt helemaal wit was. Mijn vader heeft hem, zo goed als mogelijk, kaal gekrabd. De verfresten die er nu opzitten, moeten blijven. Dit maakt de salontafel uniek en bijzonder. Nog leuker is dat ik hem gratis heb gekregen en dat het 100% eikenhout is ook!

Meer zien van Mevrouw Blond?

Binnenkijker: mevrouwblond
Blog: mevrouwblond.nl

Blogger we love Mevrouw Blond

Blogger we love Mevrouw Blond

Blogger we love Mevrouw Blond

Blogger we love Mevrouw Blond

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...