Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Bloggers we love

Blogger we love: More Than Living

geschreven door Mara
Blogger we love: More Than Living

Wat heeft Cindy toch een prachtig interieur! Op haar blog More Than Living plaatst ze regelmatig kiekjes van haar huis, maar Cindy doet nog veel meer: ze geeft workshops moodboards maken én je kunt haar inhuren voor een stylingopdracht. Ik stelde Cindy 6 vragen over haar interieur, lees mee!

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Op meerdere ruimtes in huis ben ik trots. Negen jaar geleden zijn wij verhuisd naar het huis waar eerst mijn schoonouders woonden en waar mijn man geboren is. Het was voor mij dan ook erg belangrijk om er een eigen plekje en een 'thuis' van te maken.

We pakken iedere keer weer een nieuwe ruimte aan en overal in huis probeer ik dezelfde sfeer door te voeren. Ik houd van een rustige basis met veel wit, gecombineerd met hout en neutrale kleuren.

Met de kleuren en accessoires wissel ik regelmatig. Als je de basis neutraal houdt, kun je zoveel kanten op. Ik moet wel zeggen dat ik op dit moment wel extra blij ben met de zitkamer; een fijn plekje waar we lekker kunnen relaxen.

More Than Living

Wat is je favoriete plekje?
De eetkamer is mijn favoriete plek in huis; hier gebeurt alles! Aan de keukentafel drink ik gezellig een bakje koffie of glaasje wijn met vriendinnen, eten we met vrienden en familie, knutselen de kinderen en werk ik aan een opdracht.

Vorig jaar hebben we een speciale knutsel/speeltafel in de woonkamer gezet, maar de kinderen zitten veel liever aan de keukentafel.

We hebben negen jaar geleden gekozen voor een open keuken en daar ben ik nog steeds erg blij mee. Ook als aan het koken of bakken bent, blijf je in contact met de mensen aan tafel.

More Than Living

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Oei, lastige vraag! Ik heb eigenlijk niet één winkel waar ik veel koop, het ligt er maar net aan waar ik naar op zoek ben. Bij Tierlantijn en Dille & Kamille slaag ik altijd wel goed voor keukenspullen. Maar ik kom ook graag bij Sukha, Sissy-Boy, Hema, Ikea en Xenos.

Qua merken vind ik op dit moment House Doctor, HK Living en Tine K Home erg mooi.


Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Ik vind bloemen en planten onmisbaar in een interieur, maar kussens, foto's en kaarsen eigenlijk ook ;-). Allemaal items die sfeer brengen in huis en waarmee je zo fijn kunt stylen. Je kunt nog zo'n mooie tafel hebben, maar als er niks op staat is het toch wel kaal.

More Than Living

Welk item is je het meest dierbaar?
Mijn meest dierbare items in huis zijn de foto's van mijn kinderen die ik zelf geschoten heb. Daar word ik blij van. De meeste foto's heb ik laten drukken bij Via Martine als polaroid kaartjes. Ze hangen door heel het huis en ik combineer ze met andere leuke kaartjes of posters.

Wat is jouw ultieme stijltip?
Koop niet een heel meubelset in één keer, maar ga op zoek naar losse meubels die bij elkaar passen. Hierdoor wordt het geheel wat speelser. Daarnaast vind ik het persoonlijk erg leuk om oude of zelfgemaakte meubels te combineren met nieuwere items.

More Than Living

More Than Living

More Than Living

More Than Living

More Than LivingMore Than Living

Meer zien van Cindy en haar blog More Than Living?

Binnenkijker: MoreThanLiving
Blog: More-Than-Living.nl

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...