Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Blogger we love: Seline Steba

geschreven door Mara
Blogger we love: Seline Steba

In deze nieuwe rubriek 'Bloggers we love' zetten we onze favoriete bloggers in het zonnetje. We trappen af met blogger Seline Steba, die de leukste posts op haar blog SelinaSteba.com plaatst en een interieur heeft waar je u tegen zegt. We stelden Seline 5 vragen over haar huis, haar stijl en favoriete woonmerken.


Op welke plek in het huis ben je het meest trots?
Ik denk toch wel de woonkamer. Toen we dit huis kochten hebben we alle wanden glad laten stucen en verkeerswit laten schilderen. Het was wel heel wit, maar bleek uiteindelijk een hele goede beslissing. Het is als een leeg canvas... Alles staat er mooi bij. Samen met de grote openslaande deuren is het altijd lekker licht in huis. Onze houten vloer zorgt ervoor dat het geen iglo wordt.

Op mijn laatste DIY-project ben ik trouwens ook best trots. Het renoveren van de trap. Van het tapijt eraf trekken tot schuren en het schilderen van de laatste laag; ik heb alles zelf gedaan!

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Mijn favoriete winkel is l'Etoile conceptstore in Schoorl. Heel veel mooie woonaccessoires, meubels van bamboe, natuurlijke materialen en in rustige kleuren. Alles mag zó in mijn huis!

Een merk waar ik dol op ben is Tine K Home. Tine K Home heeft mooie, pure producten. Ambachtelijk gemaakt en altijd met een stoer randje. Waar ik ook blij van word: de lampen van Ay Illuminate. Maar gezien de prijzen blijft dat voorlopig nog even een wens..

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Kaarsen! Of het nu zomer of winter is, ik steek graag de kaarsjes aan, het staat zo gezellig. Kussens vind ik ook belangrijk, het kleedt een ruimte direct aan én je wisselt snel en gemakkelijk van sfeer. O ja, ik heb altijd bloemen of planten in huis. Zonder groen vind ik het maar kaal.


Huis van Seline

Welk item is je het meest dierbaar?
Ik heb meerdere dierbare dingen: een schoolstoeltje aan de eettafel die van mijn opa en oma is geweest. Mijn opa was schilder en verfde 'm wit met grijs. De perfecte tinten voor in huis. Ik heb er niks aan gedaan en zal het stoeltje nooit wegdoen.

Verder heb ik een oude metalen broodkist, ook van mijn opa en oma geweest. Ze kregen het voor hun trouwen. Hier staat 'ie op de slaapkamer, ik bewaar er de kinderknutsels in die we voor Vader- en Moederdag kregen.

En natuurlijk ons geweldige trouwalbum van crèmekleurig wolvilt! Zo heerlijk om af en toen even doorheen te bladeren. De dag weer even opnieuw beleven...

Wat is jouw ultieme stijltip?
Volg je gevoel wat styling betreft. Ga voor eigen, persoonlijk. Doe meer met dierbare foto's, hang dat zelfgeschreven gedichtje eens in een lijstje, of combineer juist die gekke stoel met dat kleurrijke behang! Kijk met een frisse blik naar je spullen. Een lage salontafel is met een stoer matras ook een leuk daybed, of dat kleine nachtkastje: zaag de poten eraf en hang 'm op! Het gaat allemaal om persoonlijkheid. Dat maakt een huis eigen en dus origineel!


Bekijk het prachtige interieur van Seline:

Huis van SelineHuis van SelineHuis van SelineHuis van SelineHuis van SelineHuis van Seline

Meer zien van Seline?
Haar Binnenkijker op HomeDeco.nl
Haar blog: www.selinesteba.com
Haar instagram: selinesteba

Ben jij ook een interieurblogger?
We ♥ you! Lees hier hoe je als interieur blogger het meeste uit HomeDeco haalt. Wie weet sta jij volgende week hier!
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...