Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Blogger we love: Streept

geschreven door Mara
Blogger we love: Streept

Op de blog Streept schrijft Lieke over lifestyle, haar eigen leven en interieur. Ze gaf antwoord op de vijf welbekende vragen!

Op welke plek in huis ben je het meest trots
Momenteel woon ik nog bij mijn ouders. Ergens heel praktisch, maar het bezitten van een eigen huisje begint steeds meer te kriebelen. Wat lijkt het mij heerlijk om daar volledig los te kunnen gaan op mijn eigen interieur, geweldig!

Bij de inrichting van het huis van mijn ouders mag ik gelukkig veel meedenken en ook onze stijl komt behoorlijk overeen. Dit maakt dat het huis sowieso al fijn aanvoelt.

Mijn favoriete plek in huis is denk ik toch wel de slaapkamer; het enige plekje in huis dat echt volledig van mij is. Hier kan ik mijn eigen ding doen qua inrichting en stijl.

Naast is de slaapkamer is ook de hal, dat mijn project werd, en de nieuwe werkkamer favoriet. In die laatste kan ik overigens ook heerlijk een dagje schrijven en stylen voor mijn eigen blog, dus ook hier breng ik regelmatig wat uurtjes door.





Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Oei, dat is een lastige. Ik ben erg fan van het combineren van stijlen en meubels. Denk hierbij aan een vintage krukje bij een toffe, minimalistische print of een designstoel naast een Marktplaats vondst. Een echt favoriete winkel heb ik daarom niet. Als ik mijn woonrondje doe, pak ik vaak verschillende kringloopwinkels mee, loop ik door wat knusse woonwinkeltjes zoals Loft en Sissy-Boy en stap ik binnen bij grote winkels die meer op design gefocust zijn. Heerlijk om al deze items te combineren!

Qua merken vind ik House Doctor altijd fijn, maar ik sla HAY en Ferm Living ook zeker niet over.





Wat is volgens jou onmisbaar in een interieur?
Persoonlijkheid, met stipt op nummer één. Denk aan toffe foto's, een leuke IXXI of persoonlijke items meegenomen van een vakantie. Herinneringen vullen een interieur en zorgen voor een warme sfeer. Daarnaast maakt het dat je je veel sneller thuis voelt met persoonlijke items om je heen.

Naast deze items vind ik groen, planten en bloemen, ook een must in je interieur. Altijd fijn om jezelf hiermee te omringen!





Wek item in je huis is je het meest dierbaar?
Omdat ik nog niet op mijzelf woon, heb ik nog geen enorme meubels in mijn bezit. Ik vind trouwens ook niet dat een dierbaar item perse duur of groot hoeft te zijn. Ik denk dat mijn selectie vooral bestaat uit accessoires met een fijne herinnering.

Zo ging ik in de zomer van 2015 op uitwisseling naar Canada, Toronto. Een maand in mijn eentje weg, waarbij ik veel toffe herinneringen op deed. Als cadeautje voor mijzelf kocht ik hier een prachtige poster van een indiaan. Elke keer als ik dit item zie, denk ik weer terug aan die fijne tijd.

Ook kreeg ik tijdens mijn laatste stage in Alkmaar een paar toffe cadeaus, die ook zeker tot mijn favoriete items behoren. Ook hier weer omdat er zo'n fijne herinnering achter zit.



Wat is jouw ultieme stijltip?
Blijf dicht bij jezelf. Doe vooral wat jij mooi vind. Kies hierbij een aantal kleuren uit die fijn bij elkaar passen en pas deze toe op je interieur. Zelf kies ik graag voor een lichte basis, waarbij er makkelijk veranderd kan worden in accentkleur.

Ook het maken van moodboards kan helpen. Oh enne: een interieur moet groeien. Dus maak er vooral iets erg leuks en persoonlijks van en beleef lol aan het inrichten van je eigen stulpje!






Meer zien van Streept?

Binnenkijker: Streeptnl
Blog: Streept.com
Instagram: Streeptnl

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...