Blogger we love: Style and Sugar

geschreven door mara

Blogger we love: Style and Sugar

Op de blog Style & Sugar deelt Greet haar liefde voor interieur, fotografie en styling. Ze woont in, zoals ze zelf zegt, een jaren-30 opknaphuis. Ik stelde haar vijf vragen!

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Ik ben het meest blij met onze lichte woonkamer en eetgedeelte met uitzicht op onze tuin. Deze is nu nog heel kaal, maar ik ben druk bezig om daar ook een prachtig lounge plekje van te maken. In de zomer kunnen de openslaande deuren naar buiten open, dat lijkt mij zo heerlijk.


Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Mijn favoriete woonwinkel online is MisterDesign, prachtige designspulletjes die stuk voor stuk de moeite zijn om aan te schaffen óf om voor te sparen. Mijn favoriete woonwinkels fysiek zijn toch wel Loods5 en Nijhof in Baarn. Heerlijk rondneuzen, inspiratie opdoen en soms ook nog wat meenemen. Ikea is ook leuk, maar meer voor tussendoor. Qua merken ben ik groot fan van Ferm Living.

Wat is volgens jou onmisbaar in een interieur?
Onmisbaar in een interieur, dat zijn een fijne plofbank in een basic kleur en foto's in huis! Foto's van familie of andere mooie dierbare items.


Welk item in je interieur is je het meest dierbaar?
Mijn Muuto vaas is op dit moment mijn meest trotse bezit. Mijn dierbaarste bezit erf ik straks van mijn oma. Een letterbak vol met herinneringen aan vroeger.

Wat is jouw ultieme stijltip?
Mix en match een bepaalde kleur door je huis, laat deze tint op meerdere plekken terugkomen. En houdt het rustig, een interieur is vaak al mooi genoeg zonder alle frutsels.

Meer zien van Style and Sugar?

Binnenkijker: Greet
Blog: styleandsugar.nl
Instagram: styleandsugar