Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Bloggers we love

Blogger we love: Styled by Eve

geschreven door Mara
Blogger we love: Styled by Eve

Kennen jullie de blog Styled by Eve al? Op deze website schrijft blogger Eveline vooral over haar eigen interieur en aankoopjes. Ze heeft een interieur waar je spontaan verliefd op wordt en wij halen maar al te graag inspiratie uit haar interieurfoto's. Het kon dan ook niet anders dan dat Styled by Eve in deze rubriek kwam te staan. Lees mee!

Styled by Eve

Op welke plek in het huis ben je het meest trots en wat is je favoriete plekje?
Het meest trots ben ik toch wel op de woonkamer en dan vooral het hoekje waar de hangstoel hangt. Dit is meteen ook mijn favoriete plekje om te lezen of televisie te kijken. Een film kijken doe ik het liefst op de chaise longue, die ligt heerlijk!

Mede dankzij de vloer, waar ik nog elke dag super blij mee ben, is het overal een oase van licht geworden. Ook ben ik erg trots op de eethoek. De pastelkleuren van de IXXI matchen super met de verschillende stoelen. Dit zorgt voor een speels geheel.

Styled by Eve

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Mijn favoriete woonwinkel op dit moment is toch wel Sostrene Grene. Deze winkel zit in onder andere in Zwolle en ik heb de mazzel dat ik in deze stad werk. Ook vind ik Sissyboy en Loods5 leuk, net als kringloopwinkels. Laatst vond ik zomaar een Jarpen stoel, in het knalrood weliswaar, maar ik heb 'm daarna zelf wit geverfd.

Mijn favoriete merken zijn toch wel Muuto en Hay.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Een stukje persoonlijkheid van jezelf! In onze keuken hangt een wereldkaart van kurk met daaromheen foto's van onze reizen. Verder heb ik ook een oud rotan stoeltje in de slaapkamer staan die vroeger ook al in mijn slaapkamer stond.

Daarnaast vind ik een interieur zonder planten heel erg kaal. Ik houd vooral van grote soorten, zoals de Monstera.

Styled by Eve

Welk item is je het meest dierbaar?
Het oude vintage rotan stoeltje en de oude bakelieten PTT telefoon van mijn opa. En natuurlijk mijn kat, als ik hem mag meerekenen, want Elvis is af en toe toch ook wel een soort interieuritem!

Wat is jouw ultieme stijltip?
Zorg voor een goede balans in kleur en pas op dat je je huis niet te vol stopt met accessoires. Heb je veel spullen, wissel het dan af. Maak een aantal leuke hoekjes in huis om te stylen, maar doe dit niet bij iedere lege hoek. Zo behoud je de rust en ruimte. Ik houd van accessoires waarmee je veel kunt afwisselen zodat je toch steeds weer iets anders hebt. Als je veel wit in huis hebt, zoals ik, ga dan voor veel natuurlijke materialen. Denk aan houten kandelaars en een schapenvachtje op de bank of vloer. Zo wordt het toch een warm geheel!

Styled by Eve

Styled by Eve

Styled by Eve

Styled by Eve

Styled by Eve

Styled by Eve

Meer zien van Styled by Eve?

Binnenkijker: Styled_by_Eve
Blog: StyledbyEve.nl
Ben jij ook een interieurblogger?
We ♥ you! Lees hier hoe je als interieur blogger het meeste uit HomeDeco haalt. Wie weet sta jij volgende week hier!

 
 
Accessoires

20x essentials voor een dagje op het strand

geschreven door Julia
20x essentials voor een dagje op het strand

Het is het perfecte weer om het water op te zoeken. Lekker zonnen en zwemmen... Voor de perfecte dag aan het water is het wel zo fijn als je alle benodigdheden bij je hebt. Niet alleen om te kunnen relaxen, maar ook om je hoofd koel te kunnen houden met deze hoge temperaturen. Om je een handje te...

meer...