Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: extra10
Bloggers we love

Blogger we love: Styled by Sabine

geschreven door Mara
Blogger we love: Styled by Sabine

Sabine heeft een jaloersmakend interieur en wij konden dan ook niet wachten om al haar interieurtips & -tricks te horen. Lees mee!

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
De woonkamer. Vooral op de manier waarop ik de woonkamer ingedeeld heb, want dit laat onze niet al te grote kamer toch ruimtelijk ogen. Daarnaast is dat de ruimte waarin ik het meest los kan gaan met de styling en bijvoorbeeld het schilderen van muren, omdat het gewoon de grootste ruimte van het huis is.Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik winkel bij veel verschillende winkels en ook veel online, dus ik vind dit moeilijk kiezen. Voor de basisdingen als meubels en verlichting kies ik dan toch voor Loods5, omdat ze zoveel producten onder één dak hebben. Ook verkopen ze mijn favoriete merk Zuiver daar. Voor budgetvriendelijke accessoires vind je mij vaak bij Kwantum of Xenos.Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Dat zijn twee dingen. Ten eerste een goede basis; ik vind het bijvoorbeeld belangrijk om in een goede vloer te investeren. Dit is de basis van je interieur en kan echt het verschil maken.

Daarnaast vind ik het gebruik van verschillende materialen onmisbaar. Dus de strakke, gladde vloer combineer ik graag met warme materialen zoals een lekker dik vloerkleed.Welk item in huis is je het meest dierbaar?
Ik heb niet echt een item dat mij heel dierbaar is, in de zin van dat ik er heel erg aan gehecht ben en het nooit weg zou doen. Ik kan makkelijk wisselen in mijn interieur en vind het prima om items weer te verkopen of weg te geven als ik erop uit gekeken ben.

Mijn antwoord op deze vraag is dan ook dat de vloer mij het meest dierbaar is. Omdat deze, zoals ik net al beschreef, een heel goede basis vormt voor de rest van mijn interieur. Ik ben hier iedere dag nog onwijs blij mee.Wat is jouw ultieme stijltip?
Durf met kleur. Waarom kiezen voor één accent als je ook meerdere kleuren kunt combineren? Het maakt je interieur veel spannender.

Natuurlijk is het fijn om de basis rustig te houden, maar ik denk dat mensen soms bang zijn om een muur een kleur te geven. Ik zou zeggen: gewoon doen! Je kunt het altijd weer ongedaan maken. En combineer dan ook gerust verschillende kleuren met elkaar in je interieur. Mijn favoriete combinatie is bijvoorbeeld op dit moment oudroze met okergeel.Meer zien van Sabine?

Binnenkijker: styledbysabine
Blog: styledbysabine.com
Instagram: styledbysabine

Trends

6 Tips voor jouw voorjaarsschoonmaak

geschreven door Gabrielle
6 Tips voor jouw voorjaarsschoonmaak

Het zonnetje schijnt weer! Met het zonnetje in ons gezicht, lijkt iedereen ook net een stukje vrolijker. De voorjaarskriebels zijn weer aanwezig. Dit geldt natuurlijk ook voor het schoonmaken en opruimen van je huis. Om jou een handje te helpen bij het opruimen, hebben wij 6 ...

meer...