Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Blogger we love: zus interieur

geschreven door Mara
Blogger we love: zus interieur

In de rubriek 'Bloggers we love' zetten we onze favoriete bloggers in het zonnetje. Al langere tijd zijn we fan van de blog zus interieur, dat geschreven wordt door Sonja. Ze schrijft leuke, inspirerende woonblogs en heeft een jaloersmakend interieur.


Op welke plek in het huis ben je het meest trots?
Absoluut de woon/eetkamer. Eigenlijk de gehele begane grond. Wij wonen hier nu bijna 2 jaar en ik vond het belangrijk dat de benedenverdieping volledig 'af' is. Daar ben ik nu heel tevreden over, hoewel ik natuurlijk altijd blijf schuiven en veranderen.

Ik ben nu ook langzaam bezig met het stylen van de kamer van mijn zoontje. Daarna wil onze slaapkamer aanpakken.


Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
De 'basis' spullen komen in ons huis eigenlijk allemaal van de IKEA. Gewoon betaalbare en goede spullen.

Daarbij wil ik qua accessoires nog wel eens flink uitpakken. Zo ben ik gek op Scandinavisch design en een goede winkel daarvoor is Nordic Blends. Loods 5 is ook een erg leuke en gevarieerde winkel om rond te struinen en onlangs ben ik helemaal verliefd geworden op de huislijn van kunstenaar Parra. Heel mooie designs van een hele goede kwaliteit.

Ik ben eigenlijk altijd wel op zoek naar unieke, wat onbekendere merken, maar daarbij niet uit het oog verliezen dat ik ook voor kwaliteit ga.

 
 
Heb jij de HomeDeco Binnenkijken App al?
Laat je inspireren door foto’s van echte interieurs. Kijk binnen bij anderen of maak makkelijk en snel je eigen Binnenkijker!
 
Download voor iPhone

Welk item is je het meest dierbaar?
Kunst aan de muur. Dat kan in de vorm van een schilderij of een mooie poster in een lijst zijn. Het moet wel absoluut bij het interieur passen en niet iets ophangen omdat het nu een 'trend' is. Het moet bij jouw stijl passen en dan kan het je interieur echt afmaken


Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Op dit moment mijn IXXI aan de muur. Ik heb er heel lang over gedaan om een geschikt plaatje te vinden, wat in ons interieur zou passen en wat ook langere tijd zou kunnen blijven hangen.

Het is een nogal groot uitgevallen plaatje, maar het past helemaal in ons huis; een zwart/wit foto die ik op internet heb gevonden. We krijgen ook heel erg veel complimenten op deze foto, waar ik dan ook supertrots op ben.

Huis van zus interieur

Wat is jouw ultieme stijltip?
Ga af op je eigen smaak. Wordt geen copy-cat. Er is zoveel aanbod aan interieur-mogelijkheden dat er altijd wel een stijl (of een mix van) is die aan jouw smaak voldoet.

Ik ging in het begin ook heel erg mee met trends. Hoewel daar niets mis mee is, mistte ik wel wat. Ik heb toen eigenlijk de hele boel omgegooid en mijn interieur is nu heel erg naar mijn smaak en dat brengt ook een stukje originaliteit met zich mee. Ik vind het dan ook heel leuk om te horen als mensen mijn interieur leuk vinden en/of er door geïnspireerd raken.


Bekijk snel het mooie zwart-wit interieur van Sonja:

Huis van zus interieurHuis van zus interieurHuis van zus interieurHuis van zus interieurHuis van zus interieur

Meer zien van Sonja?
Haar Binnenkijker op HomeDeco.nl
Haar blog: zusinterieur.tk
Haar instagram: zus_interieur

Ben jij ook een interieurblogger?
We ♥ you! Lees hier hoe je als interieur blogger het meeste uit HomeDeco haalt. Wie weet sta jij volgende week hier!
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...