Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Botanisch zonder planten in huis

geschreven door Tess
Botanisch zonder planten in huis

We kennen allemaal de enorme trend van dit moment op het gebied van interieur: de botanische woonstijl. Ben jij helemaal fan maar ben je niet zo goed met planten of heb je ze gewoon liever niet in huis? Je kunt ook een botanisch sfeertje creëren zonder planten!

Hoe dan... Vraag je je nu misschien af. Vandaag geef ik je tips om een botanische woonstijl te creëren zonder daadwerkelijk planten in huis te halen!

1. Ga voor platen met bloemen en planten

In plaats van echte planten kun je er ook gewoon een print van in huis halen! De (school)platen met bloemen en planten zijn heel populair en zie je in veel woonwinkels terugkomen. Naast een botanische sfeer zorgen ze ook voor een vintage touch in het interieur!

botanisch zonder planten
Bron: Ikea

2. Mix & match met andere stijlen

De botanische woonstijl gaat vaak gemixt met wat vintage en industriële elementen. Ga bijvoorbeeld voor die vintage eettafel gecombineerd met stoer staal. Wanneer je dit combineert met de botanische platen kom je echt al een heel eind!

botanisch zonder planten
Bron: Planete Deco

3. Kleurgebruik

Bij botanisch denk je natuurlijk meteen aan groen! Voor een botanische sfeer hoef je niet per se groen in de vorm van planten toe te voegen in huis. Doe eens gek en schilder een wand donkergroen!

botanisch zonder planten
Bron: Sofie Boersting

4. Echte nepperts

Je kunt natuurlijk ook met accessoires een botanische touch in huis halen. Een kussen met een tropische print of een vaas in de vorm van een cactus. Ook zonder bloemen is deze vaas al een prachtige eye-catcher! Het fijne is dat je deze géén water hoeft te geven... Bekijk onderaan de pagina onze favorieten en shop de leukste botanische woonitems!

botanisch zonder planten
Bron: Zilverblauw

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...