Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Winnen

Brand we love: Mooi Goed (+win een minimalistisch design t.w.v. €129!)

geschreven door Mara
Brand we love: Mooi Goed (+win een minimalistisch design t.w.v. €129!)

Update 4-2: de winnaar is inmiddels bekend gemaakt. Jeske van Zundert Vermeulen, van harte gefeliciteerd!

Wij zijn dol op het ontdekken van nieuwe merken en we werden dan ook razend enthousiast toen we op de website van Mooi Goed terecht kwamen. Ben je op zoek naar een uniek en minimalistisch woonaccessoire? Dan is dit zeker een aanrader. Oh, en goed nieuws: in samenwerking met het merk verloten wij 4 boekenplanksteunen t.w.v. €129!

Mooi Goed is opgericht door Christian Kocx. De collectie bestaat uit verschillende woonaccessoires die allemaal één ding gemeen hebben: een minimalistische, moderne uitstraling. De ontwerpen zijn tijdloos met een knipoog naar het verleden. De collectie bevat onder andere een wandklok, theelichthouders, etagère, servetringen en kandelaars. Veel praktische items dus, die er ook nog eens heel gaaf uit zien.

Mooi Goed collectie

Mooi Goed collectie

De gehele collectie kun je hier bekijken

Win 4 boekenplanksteunen t.w.v. €129!

De boekenplanksteunen van Mooi Goed zijn zo gemaakt, dat ze refereren naar de takken van een boom. Door het ontwerp passen ze zowel in een modern als in een Scandinavisch interieur én staan ze door de speelse uitstraling ook heel leuk in de kinderkamer!

De steunen zijn gemaakt van metaal en elke steun heeft 2 bevestigingspunten. Daarbij worden er schroeven meegeleverd waarmee je de boekenplanksteunen aan de muur kunt bevestigen en waarmee je een plank aan de steunen kunt bevestigen. (De planken worden overigens niet meegeleverd)

Wil je ze graag aan jouw muur hebben hangen?
Like dan snel de Facebook page van Mooi Goed en plaats een comment/reactie onder de onderstaande facebook-post! Meedoen kan tot en met 3 februari. Succes!

WIN EEN SET VAN 4 BOEKENPLANKSTEUNEN T.W.V €129!In samenwerking met Homedeco geeft ik deze set van 4...

Posted by Mooi Goed on Sunday, January 17, 2016

Mooi Goed boekenplanksteunen

Mooi Goed boekenplanksteunen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...