Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Brand we love

Brand we love: Brût Homeware

geschreven door Rosa
Brand we love: Brût Homeware
"Van mooie spullen moet je zo lang mogelijk kunnen genieten!" Linsey & Rick - Oprichters Brût Homeware

Brût Homeware is een onafhankelijk woon-, keuken- en kantooraccessoires merk. Zij zijn gevestigd in Amsterdam. Brût Homeware is opgericht door Rick & Linsey. Zij houden van kwalitatieve producten die een levenlang mee kunnen gaan. Dit omdat zij vinden dat je van mooie spullen zo lang mogelijk moet kunnen genieten én zij tegen een de wegwerpmaatschappij zijn. We moeten immers allemaal ons steentje bijdragen aan een duurzame wereld.

Brût Homeware werkt met een klein team. Waar Linsey voornamelijk het ontwerp en de productontwikkeling op zich neemt. Rick houdt zich meer bezig met operationele zaken als inkoop, logistiek en orderverwerking. Momenteel zijn Rick en Linsey bezig met het ontwerpen van een glascollectie. Dit daagt hen uit om nieuwe technieken en productieprocessen te leren kennen.

Hoewel de kern van Brût Homeware nog steeds stevige producten maken is, zijn ze langzamerhand de collectie aan het aanvullen met wat verfijndere producten met zachtere materialen.

Als je hen vraagt wat hun favoriete producten zijn, is het antwoord helder:

Messing Pen Knurled
Dit is voor hen een toppunt van verfijning en bruutheid. De pen is zwaar en van megakwaliteit maar tegelijkertijd verfijnd. Deze hebben zij in 2020 gelanceerd en is een mooi voorbeeld van hoe ons merk zich ontwikkelt.

Oesterset
Deze set hebben zij ontwikkeld omdat ze zelf gek zijn op oesters. Het buffelleer beschermt je hand als je kracht zet met het oestermes. Een all time favorite, vooral in Frankrijk.

Magneetbord raw steel
Het lijkt op het eerste gezicht alleen een plaat staal maar de messing vleugelmoeren en afstandhouders maken het een sfeervol object. De combinatie van rauwheid en goudkleurig messing vinden zij erg mooi.

Wil je de hele collectie bekijken? Klik dan hier.

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...