Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Brand we love: Kolibri

geschreven door Rosa
Brand we love: Kolibri
"De producten en diensten van Kolibri Company zijn, zoals de kolibrie en de orchidee elkaar beter maken, het resultaat van een geslaagde kruisbestuiving." Rob en Desiree Olsthoorn - Eigenaren OK Plant

Al eeuwenlang zijn de kolibrie en de orchidee verwikkeld in een mysterieus spel der verleiding. De kolibrie zorgt voor bestuiving van de meest verbazingwekkende orchideeën. Die op hun beurt de kolibrie verleiden met hun kleurrijke bloemen, prachtige vormen en heerlijke nectar. Het is een krachtige match die grenzeloze schoonheid creëert.

fragrance orchidee

Kolibri is geïnspireerd op deze gepassioneerde samenwerking die de natuur verrijkt. In de kwekerijen kweken zij premium orchideeën die zijn geselecteerd op basis van verfijnde details en een unieke uitstraling. Maar het verhaal van Kolibri gaat niet alleen over geweldige orchideeën, er hoort ook een mix van trendy planten, perfect passende potten en stijlvolle woonaccessoires bij. Samen met de orchideeën zijn ze gecombineerd in inspirerende collecties.

Het hart van Kolibri Company zijn Rob en Desiree Olsthoorn, eigenaren van OK Plant. Zij delen de passie om elk huis te transformeren naar een plek waar je tot rust komt, je prettig voelt. Een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het creëren van verfijnde en flamboyante planten, hoofdzakelijk orchideeën, die de leefomgeving op een natuurlijke manier verrijken.
Fun fact: de kassen staan gewoon in Nederland!

blossom orchidee

De producten en diensten van Kolibri Company zijn, zoals de kolibrie en de orchidee elkaar beter maken, het resultaat van een geslaagde kruisbestuiving tussen orchideeën en bijpassende groene planten en woonaccessoires, die het interieur op een natuurlijke manier verrijken. Beleef zelf deze grenzeloze schoonheid.

Gedreven door creativiteit en passie ontwerpt Desiree een unieke collectie sierpotten en accessoires waar haar hart sneller van gaat kloppen. Deze potten en accessoires onderscheiden zich door de bijzondere details, zoals verfijnde materialen en afwerking. Daarnaast vindt Desiree over de hele wereld de meest bijzondere planten. Zij selecteert de orchideeën geraffineerde patronen en groene planten met bijzondere eigenschappen en voegt deze toe aan de plantcollecties. Je ziet nooit eerder vertoonde kleuren, vormen en patronen!

trendspotten orchideeDesiree selecteert de nieuwste trends & kleuren

orchidee

Benieuwd naar de favoriete producten van Rob & Desiree? Je bekijkt en shopt ze hieronder!

Diamond
"Een orchidee met een hemels bloemenpatroon. Ze hebben opmerkelijke vlekken en patronen."

Blossom
"Een compacte orchidee als een vol boeket bloemen."

Fragrance
"Geniet van de natuurlijke parfum die deze orchidee afgeeft. ‘s Nachts zet de plant CO2 om in O2 (zuurstof). Bij dit proces komt een lichte, zoete geur vrij in de ochtend."

orchidee

Ben je nog niet uitgeshopt? Je bekijkt hier de hele collectie van Kolibri!

Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...