Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Brand we love: Lanterfant®

geschreven door Rosa
Brand we love: Lanterfant®
"Niets is zo persoonlijk als Lanterfanteren, dat beseffen wij bij Lanterfant® maar al te goed!" Ralph Meijer - oprichter Lanterfant®

Maart 2018 werd het merk Lanterfant opgericht door Ralph Meijer. Een oer-Hollands merk dat ontspannen en genieten omarmt. Trendy en eigenzinnig, vrolijk en een leuk design voor iedereen. Dat is waar Lanterfant voor staat. Bij Lanterfant vind je dan ook een breed assortiment aan binnen- en buitenmeubelen.

oprichter lanterfantRalph Meijer - oprichter Lanterfant

Ralph: "Wij willen met Lanterfant bij onze klanten een beleving creëren. Onze trendy & eigenzinnige producten staan voor genieten en even helemaal tot rust komen. We bieden een assortiment dat voor iedereen bereikbaar is. Van knus balkon tot grote tuin. Er past altijd een Lanterfant bij. Niets is zo persoonlijk als Lanterfanten, dat beseffen wij bij Lanterfant maar al te goed. Met de meubelen van Lanterfant creëer je binnen no-time jouw eigen plekje om tot rust te komen.

"

Lanterfant

Ralph is bij het hele proces van Lanterfant betrokken. Van het ontwerp tot de inkoop van de collectie. Niet zo gek ook, want meubelen zitten in z'n bloed! Voordat hij Lanterfant oprichtte, was hij al bijna 20 jaar actief in de tuinmeubelbranche. Je ziet ook terug hoe betrokken Ralph bij Lanterfant is. Als je Lanterfant op Instagram volgt, zul je ongetwijfeld de "Tip van Ralph" voorbij zien komen en natuurlijk worden alle nieuwsbrieven vanuit hem verstuurd.”

loungeset ralph

Het merk Lanterfant
Nu we Ralph een beetje hebben leren kennen, vertellen we je graag meer over het merk. Lanterfant is namelijk meer dan alleen een merk voor binnen- en buitenmeubelen. Lanterfant is een beleving. De meubels zijn net even anders dan andere merken en aan alle details wordt gedacht! Denk aan net een ander pootje onder de stoel of juist een rond hoekje aan de tafel.

Ralph: “Alles draait om ons DNA. Bij de keuze van nieuwe producten toetsten we het intern aan ons Lanterfant-DNA. Is het eigenzinnig? Kunnen we hiermee een grote groep bereiken? Alles wat we maken past bij Lanterfant. Kijk naar de Oscar lijn. We hebben gekozen voor een tafel, banken en stoelen. Deze is verkrijgbaar in vier trendy kleuren. Je kan hier een bijpassende parasol en loungeset bij vinden. Zo geef je kleur aan jouw tuin.”

Modulaire sets
Lanterfant wil bereikbaar zijn voor iedereen. Ralph: "We hebben op dit moment meerdere modulaire sets in ons assortiment. Dit betekent dat je bijvoorbeeld loungeset Willemijn in meerdere opstellingen kunt plaatsen. Zo past ze in meerdere tuinen. Heb je een grote tuin? Dan koop je er een extra tafel en stoel bij. Heb je minder ruimte? Dan bouw je Willemijn gemakkelijk om tot sfeervolle loungebank."

loungeset Willemijn

Onderhoudsarm

Veel loungesets van Lanterfant zijn van aluminium. Dat heeft meerdere voordelen. Aluminium is licht van gewicht, onderhoudsarm en gemakkelijk te voorzien van kleur. Je kunt er alle kanten mee op. Sinds dit jaar zijn de kleuren okergeel en terracotta toegevoegd aan de collectie. De aluminium buitenmeubelen worden voorzien van een coating. Dit geeft een mooie uitstraling aan bijvoorbeeld een loungeset. Met de Lanterfant onderhoudsproducten houd je jouw Lanterfant jaren goed ;-).

Springt het enthousiasme van Ralph al over? Hieronder shop je zijn favoriete producten!

Loungeset Sophie
"Ben je op zoek naar een loungeset? Dan moet je bij Sophie zijn. We hebben Sophie in twee prachtige kleurcombinaties, turquoise kussens met een wit aluminium frame en blauwe kussens met een antracietkleurig frame. Daarnaast beschikt Sophie over waterafstotende, anti-slipkussens en is ze in allerlei opstellingen te plaatsen.
"

Picknickset Oscar
"Op zoek naar een trendy kleur? Oscar is een veelzijdige, aluminium tuinset en verkrijgbaar in maar liefst vier kleuren. Kies jij voor de stoeltjes of geef jij toch de voorkeur aan de knusse picknickbanken? Alles is mogelijk! Ook scoor je direct bijpassende kussentjes voor jouw set."


Buitenoven Gerard

"Hou jij van buiten koken? Met buitenoven Gerard maak jij ongetwijfeld de lekkerste gerechten. Je bakt pizza’s op de pizzasteen en je vlees bak je op het grillrooster direct boven het vuur. Buitenoven Gerard heeft een roestig uiterlijk. Hoe langer hij staat, hoe meer hij gaat roesten en hoe mooier de oven gaat ogen."

We zijn de afgelopen jaren verwend met het mooie zomerweer. Wat is er nu fijner dan lekker genieten in je eigen tuin en ’s avonds smullen van een heerlijke barbecue? Bij Lanterfant vind je alles om van jouw tuin een echte relax-plek te maken. "Onze buitenovens en barbecues helpen jou om nog meer te genieten. Zeker ook als de avonden wat kouder worden kun je met onze haarden Gerard of David heerlijk warm zitten. Vuurtje aan en je zit er weer warmpjes bij."

Lanterfant

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...