Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Brand we love: Wijnpaal

geschreven door Marie-Louise
Brand we love: Wijnpaal
"Wij vinden dat een goede fles wijn gezien mag worden. " Mike en Ruby - Oprichters Wijnpaal

Wijnpaal is geboren uit liefde voor een mooi thuis en een goed glas wijn. Het wordt gerund door Mike en Ruby; Waar Ruby zich voornamelijk bezig houdt met de fotografie en het grafisch ontwerp, neemt Mike alle zakelijke aspecten voor zijn rekening en voert hij voor het grootste gedeelte het inmeten en plaatsen van de Wijnpalen uit. Het allerleukste vindt hij de reacties die de Wijnpaal teweegbrengt binnen de doelgroep en hoe blij klanten zijn wanneer de Wijnpaal bij hun thuis staat. "Het enthousiasme is soms overweldigend en dat geeft mega veel energie!"

Ruby

Mike's passie voor Wijnpaal is voortgekomen uit gezelligheid. "In de basis ben ik een gezelligheidsdier. Ik doe niets liever dan gezellig met mijn vrienden samenkomen en dan het liefst met een goede fles wijn open. Dus mijn passie komt vooral voort uit gezelligheid." Welke wijn hij dan het liefst drinkt? Dat is zonder twijfel een Barolo. Dat is voor hem echt een wijn waar de kwaliteit afdruipt en eentje waar je echt voor gaat zitten en van genieten.

Mike en Ruby zijn de bedenkers van het concept en dat maakt Wijnpaal zo uniek. Daarnaast maken zij alles hier in Nederland, iets wat aan het uitsterven is volgens hen. Wijnpaal is daarmee een oer-Hollands product! Mike en Ruby zijn ambitieus: zij willen voornamelijk 'first to mind' te worden als men op zoek gaat naar een mooie oplossing voor het opbergen of presenteren van flessen wijn. Een ander doel is om met Wijnpaal over de grens te gaan.

Als je Mike vraagt wat zijn favoriete producten zijn, hoeft hij niet lang na te denken:

Wijnpaal Custom
Een van Mike's favorieten is tevens de favoriet van klanten, namelijk de Wijnpaal Custom die matzwart is gespoten. "Zwart is misschien wel de meest populaire en gebruikte kleur in het interieur van de laatste jaren. De Wijnpaal is gespoten in een mooie matzwarte afwerking en heeft iets industrieels. Tegelijkertijd mengt het goed met andere kleuren en stijlen."

Wijnpaal Industrial
"De Wijnpaal Industrial is de laatste toevoeging in ons assortiment en doet het erg goed. Een mooi afgewerkt product van eikenhout met een toegankelijk prijskaartje."

Compact Six in het wit
"Deze wijnpaal is perfect voor als je iets zoekt wat niet al te aanwezig is, maar toch anders dan anders. En wit past natuurlijk ook altijd en overal."

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...