Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Werkplek

Breng de lentekleur van 2018 in jouw werkplek

geschreven door Natalie
Breng de lentekleur van 2018 in jouw werkplek

Het is al bijna lente en onze favoriete kleur staat in het zonnetje. De kleur die leven in je interieur brengt. De kleur paars staat voornamelijk voor dynamiek, wijsheid en ontspanning. Maar in welk gedeelte van het huis ga jij paars toepassen? Gebruik levendige paarse tinten in je studeerruimte of werkplek. Schilder bijvoorbeeld je muur achter het bureau helemaal paars. Een volledige paars geschilderde wand hoeft niet eens zo heftig te zijn als het lijkt.

Natuurlijk hoef je niet gelijk je hele interieur in paars te dompelen. Het kiezen van een paar accessoires in paarstinten kan al een begin zijn. Deze kleur kan mooi gecombineerd worden met grijstinten, marmerprints en hout. Paars kan snel en makkelijk een stoer en trendy effect in je interieur geven dus ik zou zeggen: ga ervoor!

Bron: hgtv

Bron: brit

Bron: designmag

Bron: homestratosphere

Bron: nicollefullerinteriors

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...