Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Budget lookalike: Vloerkleed in Scandinavische stijl

geschreven door mara

Budget lookalike: Vloerkleed in Scandinavische stijl

Wanneer je onze blog regelmatig leest en/of ons volgt op social media, heb je 'm vast al vaak voorbij zien komen: het House Doctor vloerkleed. Dit zwart-witte vloerkleed in Scandinavische stijl is ontzettend populair en dat is ook niet zo gek: het maakt je interieur direct een stuk frisser en hipper!

Budgetproof
Helaas is het vloerkleed van House Doctor niet één van de goedkoopste en daarom waren we dan ook al te blij toen we een lookalike tegenkwamen die wél budgetproof is! De lookalike is van whkmp's OWN en is net als het origineel zwart-wit van kleur met een grafische print.

Prijzen
Beide vloerkleden zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De kleinste variant van de lookalike is 60x120cm en kost €28,45. Een maat groter is 160x230cm en die heb je voor €66,45. Dat zijn fijne prijsjes! Onderaan deze pagina staan de verschillende vloerkleden geselecteerd, zodat je 'm direct kunt shoppen.

Let op: Je moet er wel een beetje snel bij zijn, want deze afprijzingen gelden tot en met 23 januari!Bron sfeerbeeld: Van het Kastje naar de Muur

 

Onze favorieten: