Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Accessoires

Budget shopping: prints onder de €100

geschreven door Demi
Budget shopping: prints onder de €100

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen in interieurs; posters en prints in veel verschillende stijlen. We hebben de leukste prints op een rijtje gezet die niet meer kosten dan €100! Benieuwd naar meer prints? Bekijk hier de hele collectie van Displate!

Bevestigingssysteem
De posters van Displate hebben een bijzonder bevestigingssysteem. Elke poster is van metaal en kan bevestigd worden met een magneet. Dit kan alleen op gladde oppervlaktes als muren, glas, metaal of plastic. In deze video kun je zien hoe je de posters aan de muur bevestigd:

Displate MultiPlate mounting instructions from Displate on Vimeo.


Kunstenaars
Uniek aan dit merk is dat zij samenwerken met kunstenaars. Meer dan 4000 kunstenaars over de hele wereld maken designs voor de posters die zij verkopen.

Bomen planten
Voor elk product dat verkocht wordt, worden er tien bomen geplant. Hiermee wil Displate de bossen die gekapt zijn hercreëren en de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer verminderen.

Bron sfeerbeeld: Displate

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...