Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Tuin

Buiten genieten op een koude zomerdag

geschreven door Lynn
Buiten genieten op een koude zomerdag

De zomerse dagen brengen vaak beelden op van stralende zonneschijn, warme briesjes en vrolijke buitenactiviteiten. Maar laten we eerlijk zijn, het weer kan soms verrassend grillig zijn, en die koude zomerdagen kunnen ons overvallen, zelfs in het hart van het zomerseizoen. Toch hoeven we ons niet te laten ontmoedigen door de frisse temperaturen; er zijn talloze manieren om nog steeds volop van het buitenleven te genieten.

In deze blog ontdek je comfortabele tips die je helpen om het meeste uit die koude zomerdag te halen, terwijl je gewoon gezellig buiten zit. Zo kun je met een deken en kop thee in je hand, genieten van alles wat de seizoenen te bieden hebben.

Creëer een warme en gezellige sfeer

Hoewel de temperatuur misschien niet ideaal is, kun je toch een warme en uitnodigende sfeer creëren om buiten te zitten. Denk aan het neerleggen van zachte kussens en dekens op je tuinstoelen, het aansteken van een paar kaarsen of buitenverlichting en gebruik maken van warme kleuren. Schilder de muur van de veranda in een terracotta kleur of hang een cozy poster op.

bohemian-tuin-sierkussensBron: Svermeulen_ via HomeDeco Binnenkijken




 

Dresscode voor een koude zomerdag

Laagjes zijn de sleutel als het gaat om buiten zitten op een koude zomerdag. Trek een comfortabele trui of vest aan over je zomerkleding en combineer het met een zachte sjaal en warme sokken. Vergeet niet om een deken bij de hand te hebben om jezelf in te wikkelen. Met de juiste kleding voel je je knus en comfortabel, zelfs als de temperatuur daalt.

veranda-zachte-plaid-houtBron: Pauwliving via HomeDeco Binnenkijken

Knisperend vuurtje om je warm te houden

Naast warme kleding is een echte warmtebron natuurlijk vuur. Naast dat een vuurkorf of haard veel warmte afgeeft, zorgt het ook voor een gezellige sfeer. Als je een wat kleinere tuin of balkon hebt kun je ook kiezen voor een tafelhaard. Deze zijn klein, compact en werken op gas. Wist je dat je in pizzaoven Jort van Lanterfant, zowel een knisperend vuurtje als pizza kan maken? Dat wordt smullen!

vuurkorf-met-houten-tuinstoelenBron: Huis_in_het_groen via HomeDeco Binnenkijken




 

Beschutting tegen slecht weer

Bij koud weer kan ook wat regen of een stoot wind horen. Wanneer je buiten zit is het wel zo lekker om hier tegen beschermd te zijn. De allerbeste manier om voor elkaar te krijgen is natuurlijk het plaatsen van een veranda. Maar dit heb je niet 1,2,3 voor elkaar. Een grote parasol, tijdelijke feesttent of windscherm zorgen er ook voor dat jij voor een lange tijd knus buiten zit.

veranda-zomers-interieur-bohoBron: Joyfulstylin via HomeDeco Binnenkijken

Lamp Kasi
Little Lofts



 

Warme dranken en hapjes

Een warme drank kan niet alleen je handen opwarmen, maar ook je hart. Denk aan het bereiden van een heerlijke kop warme chocolademelk, kruidenthee of een verkwikkende koffie om van te genieten terwijl je buiten zit. En vergeet niet wat lekkere snacks zoals hartige soep, geroosterde marshmallows of versgebakken koekjes om je smaakpapillen te verwennen terwijl je geniet van de frisse lucht.

tafelhaard-tuin-borrelplankBron: Wendy_studiozinnig via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Zo combineer je verschillende houtsoorten in je interieur
- Met deze items geef jij het leukste tuinfeestje
- 24x de leukste boho kussens

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...