Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Badkamer

Creëer een spa sfeer in je eigen badkamer

geschreven door Zuen
Creëer een spa sfeer in je eigen badkamer

Een dagje heerlijk ontspannen in een spa is iets waar iedereen van kan genieten. Soms is het even nodig om rust te pakken en jezelf te verwennen. Een dagje naar de spa is een leuk uitstapje, maar wat als de spa's gesloten zijn? Dan breng je dat luxe spa gevoel naar je eigen huis toe.

Wil jij weten hoe jij gemakkelijk het fijne spa gevoel in je eigen badkamer kan creëren? Lees dan snel deze blog!

Laat het er mooi uit zien

Misschien is dit wel het eerste waar je aan denkt bij het woord 'spa': die mooie, rustgevende en verzorgde uitstraling. Deze look kan je ook gemakkelijk namaken. Probeer je badkamer ook deze look te geven door het mooi opvouwen van de handdoeken, het neerleggen van kleine zeepjes of het plaatsen van andere verzorgingsproducten. Deze kleine aanpassingen zorgen direct voor een spa vibe.

foto-van-badkamerBron: Charisathome via HomeDeco Binnenkijken




 

Ontspannen elementen

Om een ontspannen sfeer te creëren, is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van ontspannende elementen. Denk hierbij aan geurstokjes, rustgevende muziek en het gebruik van veel groen in de badkamer. Door het hebben van veel planten in de badkamer zorgt dit voor een natuurlijke, rustige look. Dit is perfect tijdens een dagje ontspannen.

foto-van-badkamerBron: Interieur_huisjekant via HomeDeco Binnenkijken




 

Verlichting

Binnen een spa wordt er veel gewerkt met natuurlijk licht. Door veel daglicht in je eigen spa te gebruiken, zorgt dit ervoor dat je gelijk in een positieve sfeer komt. Maar geen zorgen, ook wanneer de zon onder is, kun je nog steeds genieten van je eigen spa. Kies dan voor kaarsen in je badkamer. Naast dat deze voor een relaxte sfeer zorgen, zijn deze ook niet fel. Ideaal voor een fijne spa avond!

foto-van-badkamereBron: Hoff_van_saar via HomeDeco Binnenkijken




 

Verwen jezelf

Tijdens deze geweldige spa ervaring, mag je jezelf lekker verwennen. Zorg dat er een zachte badjas klaarligt, na die geweldige ontspannen douche. Pak er een warme kop thee bij en blader door jouw favoriete magazine en kom zo hélemaal tot rust in je eigen spa!

foto-van-badkamerBron: Annehome14 via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Met deze accessoires tover jij je badkamer om tot een thuisspa
- Shop de look: de spa-achtige badkamer van Charis
- Brand we love: Items voor een thuis wellnessdag

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...