Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Binnenkijken

De 6 leukste zolders uit onze Binnenkijkers

geschreven door Mara
De 6 leukste zolders uit onze Binnenkijkers

De zolder is een ruimte in het interieur die soms een beetje lastig is om in te richten. De vaak schuine muren, de functie van de zolder (wordt het een slaapkamer? Of toch een logeerkamer of speelruimte?) en soms ook het gebrek aan ramen maakt het dat deze ruimte een lastige is. In dit artikel laat ik je zien hoe onze favoriete Binnenkijkers hun zolders hebben ingericht, zodat je lekker veel inspiratie kunt opdoen.

De onderstaande binnenkijkers hebben verschillende functies aan de zolder gegeven: de een heeft er een speelkamer van gemaakt, de ander een mooie relaxruimte en weer een ander 'gewoon' de slaapkamer. Dit hebben ze met elkaar gemeen: ze hebben de ruimte allemaal ingericht zoals ze ook in de woonkamer of slaapkamer zouden doen. Houd je niet in omdat je niet vaak in de zolder bent, maar richt 'm juist in zoals je ook met een andere favoriete kamer ook zou doen. Ga los met planten, vloerkleden en accessoires.

zolder ideeenFoto: Zwart_wit_wonen Binnenkijker Zwart_wit_wonen heeft een prachtig speelhoek op haar zolder gemaakt. Uiteraard, zoals haar naam betaamt, zijn de kleuren zwart en wit (en een beetje grijs). De muren zijn voor de helft geverfd, met een 'rauwe' afwerking - dit past perfect bij de zolder.

zolder ideeenFoto: Huisjevanmonique Binnenkijker Huisjevanmonique heeft een prachtige slaapkamer van haar zolder gemaakt. De schuine muren zijn fris wit geverfd, zodat de ruimte lekker licht blijft en de rechte muur is bedekt met houten planken. Dit creëert een prachtige Scandinavische look. Wij zijn fan!

zolder ideeenFoto: thehome_and_thekid De zolder van Binnenkijker thehome_and_thekid is zo mooi ingericht, dat het ook een woonkamer kan zijn! De stijl is een mix tussen Scandinavisch en een beetje industrieel. Het stoere plaid en de kist zorgen voor een stoere look.

zolder ideeenFoto: Huberdine Ook Binnenkijker Huberdine heeft een prachtige zithoek op de zolder gemaakt. De vele witte tinten maken de ruimte, in combinatie met het daglicht dat door de ramen binnenkomt, prachtig fris en licht. Een heerlijke ruimte om je in terug te trekken!

zolder ideeenFoto: Eengoedverhaal Binnenkijker Eengoedverhaal heeft een kinderkamer slash speelhoek gemaakt van de zolder. Praktisch en toch mooi gestyled: een grote kast om kinderspullen in op te bergen, een grote mand voor het speelgoed en lijstjes aan de muur om het gezelliger te maken.

zolder ideeenFoto: Emmie Binnenkijker Emmie heeft een prachtige slaapkamer gemaakt in de zolder. De balken stelen de show en het industriële effect wordt afgemaakt door de hanglampen. We love it!

Zie ook:
- Zo maak je je interieur knus en sfeervol
- Met deze simpele truc maak je je interieur nog net iets mooier
- Inspiratie: zo kun je overloop mooi stylen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...