Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Tuin

De lekkerste zomerse recepten voor de barbecue

geschreven door Rosa
De lekkerste zomerse recepten voor de barbecue

Het is eindelijk weer mooi weer! Tijd om een barbecue te organiseren dus. Doe je dit met je familie, vrienden of lekker met het gezin? Iedere barbecue wordt een feestje met deze vrolijke, zomerse recepten. Eet smakelijk!

Watermeloensalade


Bron: Get healthy

Deze frisse salade is heerlijk als bijgerecht tijdens de barbecue en ook nog eens hartstikke gezond dus je kunt er lekker van eten. Het zoete van de watermeloen in combinatie met het zoute van de feta en het frisse van de munt zorgt voor een heerlijke combinatie.

Ingrediënten
1 watermeloen
400 gr feta/witte kaas
Handje verse muntblaadjes
1 limoen

Bereiding
Snijd de watermeloen in stukjes en verwijder zoveel mogelijk pitjes. Knijp de limoen uit over de stukjes meloen. Snijd de feta in stukjes en meng samen met de muntblaadjes door de watermeloen. Ook lekker; vervang de basilicum eens met verse munt. Je kunt eventueel ook nog wat rucola en balsamicodressing toevoegen aan de salade. Easy peasy!

Gegrilde zalm


Bron: Cookin with Mima

Dit heerlijke recept staat in een handomdraai op tafel, zo heb jij meer tijd om met de gasten door te brengen.

Ingrediënten voor 4 stokjes
4 zalmfilets
1 citroen
Peper, zout en dille


Bereiding
Week de satéprikkers voor minimaal 30 minuten in water om verbranden te voorkomen. Snijd de zalm in blokjes en de citroen in schijfjes. Kruid de zalm met wat peper, zout en dille en rijg deze aan een satéprikker. Na ieder blokje zalm, vouw je een schijfje limoen dubbel en stopt deze ertussen. Gril ze vervolgens klaar op de barbecue. Eet smakelijk!

Gegrilde kippendij met mango


Bron: Beaufood

Deze heerlijke kippendijen komen het best tot hun recht als je 'm al een dagje van te voren voorbereid, dan kunnen de smaken goed in de kip trekken.

Ingrediënten voor 8 personen
8 kippendijen
150 gr mango – in blokjes
sap van 1 limoen
2 el vissaus
1 el sriracha (hete chilisaus)
2 knoflookteentjes
1 el honing
1 limoen – gehalveerd
paar takjes verse peterselie

Bereiding
Stop de mango, limoensap, vissaus, sriracha, knoflook en honing in de blender of keukenmachine om te pureren tot een fijne marinade.
Schep de marinade in een afsluitbare kom of zak en voeg de kippendijen toe. Roer even goed door en laat een nachtje in de koelkast staan.
Haal de kip uit de marinade en leg op de barbecue. Grill de kip aan beide kanten gaar. Schep nog wat marinade op de kip wanneer je ze omdraait.
Leg in de laatste drie minuten de halve limoen met het vruchtvlees naar beneden op de barbecue. Hierdoor krijgt de limoen een rokerig smaakje en dat is heerlijk voor over de kip! Serveer de gegrilde kippendij met verse peterselie. Eet smakelijk!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...