Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Tuin

De Lente Ontwaakt: Plantenliefde en Verzorging in het Voorjaar

geschreven door Gabrielle
De Lente Ontwaakt: Plantenliefde en Verzorging in het Voorjaar

Vibrante Kleuren in de Warmere Maanden: Eenjarige planten, zomerbollen en zomerknollen brengen kleur in de tuin. Plant ze in het voorjaar na het risico op late nachtvorst. Houd de regelmatige watergift in stand, voeg compost toe voor voedingsstoffen en bescherm ze tegen ongunstige weersomstandigheden. Een zorgvuldige aanpak verzekert een weelderige en kleurrijke tuin, die bloeit tot ver in de warmere maanden.


Beschermende Maatregelen voor Vorstgevoelige Planten: Vorstgevoelige planten vragen extra aandacht. Kies een zonnige locatie, voorzie een beschermende mulchlaag en gebruik tuinvlies bij voorspelde vorst. Essentieel is goed doorlatende grond om overtollig vocht te vermijden. Houd snoei beperkt in het voorjaar, maar overweeg een lichte snoei om de groei te stimuleren en de planten te beschermen.


Voorjaars Verzorging voor Vaste Planten, Struiken en Bomen: Een succesvolle voorjaar begint met een grondige voorbereiding. Graaf ruime plantgaten, verrijk de aarde met compost en zorg voor regelmatig water na het planten. Gedurende het seizoen blijft consistent water geven van vitaal belang, vooral tijdens droge periodes. Voedt de planten met een evenwichtige meststof en creëer een vochthoudende barrière door te mulchen rond de basis, wat tevens onkruidgroei minimaliseert. Mulchen betekent het toedekken van de bodem met een laag tuinresten.


Vind jouw nieuwe favoriet!

Voordelig shoppen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...